Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dobar posao

Zašto nije pametno imati romansu na poslu?

5 razloga zbog kojih ne smijete kolegu gledati ispod obrva.

Bilo da ste u vezi, braku ili ste pak slobodni – taj netko s posla bi vam mogao zauzeti djelić pažnje samim time što se često vidite i srećete te u većini slučajeva dijelite sličnu sudbinu. Iako bi vam se moglo učiniti pogodnim to da frajera imate na poslu – i na taj način uštedite vremena jer se kasnije ne morate nalaziti i slične stvari, postoji više nego nekoliko razloga zašto ne biste trebali uletjeti u romansu s frajerom s posla.

1. Tko je ovdje šef?

Ako se namjeravate uplesti u kojekakvu ljubavnu priču u uredu zapamtite kako posao i ljubav ne ide zajedno posebice ako je netko nekom šef. Kad prestanu ljubavni trnci, poslovne odluke će se sigurno ispriječiti ljubavnom uspjehu.2. Koncentracija u tragovima

Vjerojatno se teže možete koncentrirati na posao kada ste pod ljubavnim oblačkom na radnom mjestu. A ako vam pada koncentracija, radite greške, na poslu vam je grozno te krivite svog novopečenog dragog. Dijagnoza – propast u roku tri mjeseca!

3. Muke po prekidu

Puno je teže prekinuti s osobom koju ćete kasnije viđati svaki dan. Možda vam se to u ovom trenutku čini daleko, ali moglo bi doći brže nego što mislite, a onda slijede muke po uredskom prekidu. Ako ne budete mogli izdržati prekit, možda ćete biti u situaciju kako mora reskinuti poslovni ugovor.4. Ogovaranja kod aparata za kavu

Željeli vi to ili ne, počet će se govorkati o vašoj uredskoj romanci, a onda nećete moći imati isti status kao i prije. Netko će uvijek misliti da se iza ljubavi kriju tajne poslovne namjere. Ako primjerice hodate s nadređenim i kad zaslužite bonus ili promaknuće – mislit će se kako ste to zaradili preko kreveta.

5. Žene i osjećaji

Jedno američko istraživanje je pokazalo kako je 59% ljudi imalo romansu na poslu, ali muškarci to većinom shvaćaju površno – a žene se beznadno zaljube. Pa ako ne želite liti suze po nekim važnim spisima – zatvorite vrata od srca i ureda.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks i osjećaji

Osobe koje imaju stresan život ponekad dožive da se njihovi svakodnevni problemi preliju u krevet i unište seksualnu želju.

Dobar posao

Što učiniti ako ste na radnom mjestu okruženi ljudima koji su skloniji negativnim tračevima? Što ako ste meta upravo vi?

Moj dom

Kada je u pitanju radni prostor, riječ je o jednom od osnovnih uvjeta za rad svakog stručnjaka, pa stoga postavljamo visoke standarde kada je...

Dobar posao

Uopće nije važno je li vaš pogled na život ‘polupuna’ ili ‘poluprazna’ čaša, činjenica je da je izazov kreirati pozitivan stav.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.