Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Zašto nije pametno imati romansu na poslu?

5 razloga zbog kojih ne smijete kolegu gledati ispod obrva.

Bilo da ste u vezi, braku ili ste pak slobodni – taj netko s posla bi vam mogao zauzeti djelić pažnje samim time što se često vidite i srećete te u većini slučajeva dijelite sličnu sudbinu. Iako bi vam se moglo učiniti pogodnim to da frajera imate na poslu – i na taj način uštedite vremena jer se kasnije ne morate nalaziti i slične stvari, postoji više nego nekoliko razloga zašto ne biste trebali uletjeti u romansu s frajerom s posla.

1. Tko je ovdje šef?

Ako se namjeravate uplesti u kojekakvu ljubavnu priču u uredu zapamtite kako posao i ljubav ne ide zajedno posebice ako je netko nekom šef. Kad prestanu ljubavni trnci, poslovne odluke će se sigurno ispriječiti ljubavnom uspjehu.2. Koncentracija u tragovima

Vjerojatno se teže možete koncentrirati na posao kada ste pod ljubavnim oblačkom na radnom mjestu. A ako vam pada koncentracija, radite greške, na poslu vam je grozno te krivite svog novopečenog dragog. Dijagnoza – propast u roku tri mjeseca!

3. Muke po prekidu

Puno je teže prekinuti s osobom koju ćete kasnije viđati svaki dan. Možda vam se to u ovom trenutku čini daleko, ali moglo bi doći brže nego što mislite, a onda slijede muke po uredskom prekidu. Ako ne budete mogli izdržati prekit, možda ćete biti u situaciju kako mora reskinuti poslovni ugovor.4. Ogovaranja kod aparata za kavu

Željeli vi to ili ne, počet će se govorkati o vašoj uredskoj romanci, a onda nećete moći imati isti status kao i prije. Netko će uvijek misliti da se iza ljubavi kriju tajne poslovne namjere. Ako primjerice hodate s nadređenim i kad zaslužite bonus ili promaknuće – mislit će se kako ste to zaradili preko kreveta.

5. Žene i osjećaji

Jedno američko istraživanje je pokazalo kako je 59% ljudi imalo romansu na poslu, ali muškarci to većinom shvaćaju površno – a žene se beznadno zaljube. Pa ako ne želite liti suze po nekim važnim spisima – zatvorite vrata od srca i ureda.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Suncokreti na oblacima

Kad sam imala nešto manje od 40, sama sebi sam dala „zadatak“ da ću do 40 i neke naći partnera.

Seks

Isti entuzijazam koji potiče navijače da navijaju, igrače da pomiču svoje granice, a timove da pobjeđuju sličan je strasti koja potiče intimne odnose.

Život u dvoje

Samački život nije nimalo lak, ali bolje vam je biti solo nego s ovih pet tipova muškaraca.

Život u dvoje

Ova aplikacija namijenjena je svima koji žive katoličku vjeru, nemaju sklopljen sakrament ženidbe, te žele hodanje sa svrhom koje vodi u sakrament braka.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.