Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Zašto volimo Chio čips od leće? Pruža 100% okusa uz 40% manje masti

Chio čips od leće u dva popularna okusa, Paprika i Sour Cream & Onion, nastavlja osvajati sve ljubitelje slanih zalogaja pa ako već niste – trk u najbližu trgovinu i uživajte u zdravijem grickanju!

Hrana je energija, hrana je život i uživanje. Ipak, moderni potrošači ne žele jesti bilo što. Sve su osvješteniji, biraju hranu koju konzumiraju, paze na njeno porijeklo, sastav proizvoda, ali i kvalitetu namirnica. Uz sve to, naravno, ne žele se odreći odličnog okusa. A zašto i bi? Kad su u pitanju omiljeni zalogaji za grickanje u društvu, uz film i knjigu, ili pak za one trenutke kad baš treba nešto brzo, sla(s)no i hrskavo – biraju Chio čips od leće.

Istraživanja su pokazala kako 9 od 10 ljudi želi više izbora slanih grickalica koje su za njih bolje od njihovih trenutnih favorita. Upravo to prepoznao je i Intersnack Adria, vodeći domaći proizvođač u kategoriji slanih grickalica i predstavio novitet koji već osvaja tržište – novi Chio čips od leće! On prati globalne healthy lifestyle trendove i stoga pripada Better for you segmentu, što znači zdraviji sastav samog proizvoda te odgovor na potražnju za proizvodom koji je bolji za tijelo, um.

Dva okusa, puno hrskanja i nebrojeno sati uživanja

Chio čips od leće na našem tržištu dolazi u dva odlična okusa – Paprika te Sour Cream & Onion. Ovaj vegetarijanski je proizvod na bazi žute leće ima visok udio vlakana i proteina te čak 40% manje masti u odnosu na uobičajeni čips. A, posebno veseli i činjenica da je Chio čips od leće lokalni proizvod proizveden u Hrvatskoj.

Može li zvuk biti jedan od začina?

Itekako! Ono što kod Chio čipsa od leće osvaja jest njegova hrskava tekstura i bogat okus, a činjenica da je kao takav zdraviji je bonus koji čini razliku u odnosu na neki drugi slani snack. Hrskanje hrane, buka koju stvara ambalaža pa čak glazba koju slušamo dok jedemo utječe na naše kulinarsko iskustvo. U omiljenim namirnicama ne uživamo samo nepcem, nosom i očima, koristimo se i ušima. Ne čudi stoga da je Chio čips od leće jedna od omiljenih grickalica jer, uz neodoljiv okus, hrskavost koju pruža u svakom zalogaju i užitak otvaranja i šuškanja nove vrećice malo što može zamijeniti.

Već više od 60 godina na tržištu, Chio je omiljeni brand u više od 30 zemalja, a Chio čips jedan od najpoznatijih snackova u Europi. Novitetima zdravije linije proizvoda koji sadrže manji postotak masnoće a imaju odličan okus, kao što su Chio čips od leće Paprika i Sour Cream & Onion, nastavljaju osvajati sve ljubitelje slanih zalogaja pa ako već niste – trk u najbližu trgovinu i uživajte u zdravijem grickanju!

Članak nastao u suradnji s Intersnack Hrvatska.

Više

Savjeti stručnjaka

Znate li što i kada jedete, koliko vježbate, koliko ulažete u zdravlje?

Budi fit

Cedevita je pokrenula kampanju pod nazivom “21 dan optimizma” u kojoj građane potiče da kroz sitniCE, svakodnevna mala dobra djela, učine nešto lijepo za...

Zdravstveni karton

Movember je već tradicicionalno poznat kao pokret obilježavanja studenog kao mjeseca zaštite zdravlja muškaraca u kojem je fokus usmjeren na zdravstvene probleme koji pogađaju...

Budi fit

Uz ove kremaste namaze i jednostavno neodoljive kolačiće biraš prirodu, a priroda će uzvratiti boljim osjećajem

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.