Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Zategnuta koža bez bora

Poklanjamo 5 komada Nikel seruma na bazi zelene švicarske jabuke.

Sjećate se kako su vam nekad govorili "lijepa si kao zrela jabuka“. Sad su već prošle neke godine, koža se opustila, bore se pojavljuju i što je gore, svakim danom ih je sve više, a jabuku pritom možete vidjeti samo u pitama.

Ipak stručnjaci iz Nikel kozmetike su se dosjetili kako iskoristiti tu ukusnu i zdravu voćku za nešto drugo, a što nije kolač. Osmislili su serum protiv bora oko očiju i usana na bazi zelene jabuke Malus Domestice. Ta uvijek sočna jabuka poznata je po svojoj dugotrajnoj napetosti, ali i po sposobnosti da se, nakon zarezivanja, sama obnavlja.  Ubraja se među najbolja prirodna sredstva za pomlađivanje.

Primjena: Jednu kap seruma nanesite dva puta dnevno (ujutro i navečer) ciljano na područje oko očiju i mimičke bore oko usana, potom nanesite vašu kremu.Serum koji će vam pomoći da vaša koža ponovo bude napeta i bez bora sadrži biljne matične stanice švicarske jabučne vrste Malus Domestica. On obnavlja kožu, odgađa nastanak bora, a već nastale vidljivo izglađuje. Nakon korištenja seruma neće proći puno vremena, a da vam netko ne kaže kako vam je koža mladenačka, a vi lijepi kao jabuka.

Zanimljivo je što je Nikel autentična hrvatska kozmetika s potpisom, a ubraja se među najbolja prirodna sredstva za pomlađivanje.

Savjet: Imate li vremena, serum možete nanijeti i više puta dnevno na područje oko očiju i usana, suvišak seruma slobodno nanesite na cijelo lice!

NAGRADNA IGRA

Nikel kozmetika i She.hr poklanjaju vam 5 seruma protiv bora oko očiju i usana na bazi zelene švicarske jabuke.

Pošaljite nam mail na [email protected], s naslovom poruke NIKEL, a u mailu obavezno navedite svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela.
Nagradna igra traje do 8. ožujka kada ćemo i objaviti sretne dobitnike.

Čitajte She.hr i igrajte se s nama svaki dan!

Dragi naši,
Serum protiv bora oko očiju i usana na bazi zelene švicarske jabuke poklanjamo: Ivana Brunić, Smiljana Radovec, Violeta Klobučar, Janja Aničić i Ivana Žužić.
Čestitamo sretnim dobitnicama. Informaciju o preuzimanju seruma primiti će na mail.

Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Savjeti i preporuke

jane iredale vrhunski je američki brend mineralnog make-upa u kojem je svaki proizvod osmišljen da njeguje i štiti kožu prirodnim biljnim ekstraktima.

Savjeti i preporuke

Božanstveno mirisni i nježni, L'Erbolario bestseller tuširanci svakako mogu pomoći zdravlju vaše kože, ali i snazi vašeg uma.

Zanimljivosti

U učinkovitost najsuvremenije tehnologije uvjerile su se Ana Rucner i Nabilah Harron, koje su svoje povjerenje stavile u ruke doktora Kaliterne.

Savjeti i preporuke

Dovoljna su vam ova 4 jednostavna i praktična savjeta.

Advertisement