Zatvori oči, osjećaj i pleši

Ples je jedan od naših najintuitivnijih načina izražavanja, a istodobno senzualna mogućnost da izrazimo naše osjećaje. Dopustiti vlastitoj intuiciji, koja prati ritam duha, da nas vodi svojim nježnim pokretima – za to stoji s.Oliver Follow Your Soul. Za čistu osjećajnost – poput osjećajnog plesa, naglašen interakcijom i strašću, tijekom kojeg se umjetnici prepuštaju glazbi i svojem unutarnjem glasu.

s.Oliver Follow Your Soul WOMEN

Ženska kompozicija u svojim početnim taktovima mirisom živahnog limuna, ribiza i ružičastog papra raspršuje nježan šarm i zanosnu živahnost – potom lebdi svojom cvjetnom središnjom notom, sastavljenom od mirisa afrodizirajuće ruže, jasmina i omamljujuće magnolije. Ovaj ples iznenada završava senzualnom osnovnom notom očaravajuće cedrovine i sandalovine.

s.Oliver Follow Your Soul MEN

Muška kompozicija počinje voćnim mirisom ružičastog papra, dopunjen živahnim notama bergamota i kardamoma. Srednja muška nota, sastavljena od uzbudljivog ružmarina, vibrirajućeg ambroksa i mahovine, širi zavodljivu senzualnost koja se prelijeva u donju notu, u kojoj su grubi drevni vetiver i cedrovina zaslužni za avanturistički završni takt ove kompozicije.