Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

Zavedi ga – jezikom

On predigri daje potpuno drugu dimenziju.

Predigra je jedan od glavnih čimbenika sjajnog orgazma. Stoga je pravo vrijeme da začinite seksualni život – jezikom. On predigri daje potpuno novu dimenziju. Ako želite udovoljiti svom muškarcu, pošteno ga obradite jezikom od glave do pete. To će ga nedvojbeno raspametiti!

1. Započnite s nožnim prstima

U njima su skriveni završeci živaca, pa su iznimno osjetljivi na nježne dodire. Ako ipak niste skloni dodirivanju tuđih nožnih prstića, otvoreno recite voljenoj osobi što želite raditi, a što ne. I sama stopala su osjetljiva erogena zona iako se njima često ne posvećuje dovoljna pažnja. Tako je sisanje palca, nekim ženama i muškarcima, iznimno erotično i napaljujuće.

2. Donji dio trbuha, unutrašnjost bedara i prepone

Ova je zona odlično mjesto za početak oralnog seksa. Ako ipak ne želite stvar prerano privesti kraju, predlažemo da jezikom ne dodirujete spolovilo već da stimulirate dijelove koji ga okružuju.3. Pupak

Riječ je o jednoj od najvažnijih i najčešće zanemarivanih erogenih zona. Spomenuto je područje vrlo osjetljivo na dodire. Koristite jezik polako i ravnomjerno na tom području. Prvo mu počnite lizati trbuh, pa se polako spuštajte do pupka.

4. Prsni koš

Još jedno mjesto na kojem možete eksperimentirati je i prsni koš. Muškarci su, u većini slučajeva, ponosni na ovaj dio vlastitog tijela. Stoga ćete mu stimuliranjem ovog područja pružiti nezaboravno zadovoljstvo. Grickajte, sišite mu i štipkajte bradavice. Pazite da ne budete pregrubi te time izazovete nelagodu umjesto da napalite partnera.5. Vrat i uši

Riječ je o dobro poznatim i istraženim erogenim zonama koje igraju vrlo važnu ulogu u predigri. Karakterizira ih iznimna osjetljivost na nježne dodire. Stoga se nemojte bojati istraživati ova područja – jezikom. Meki poljupci i lagana grickanja su također dobrodošla.

Ordinacija.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Kad ljudi dožive loš orgazam, opisuju ga kao čisto fizičku reakciju bez užitka.

Seks

O čemu zapravo razmišljate u trenucima kad dolazite do orgazma?

Život u dvoje

Znate one " bijele laži" izgovorene kako se partner ne bi razočarao ili da mu se udovolji?

Drama Queen

Sve mi se više čini, a vi me ispravite, da su žene u četrdesetima na svim svojim vrhuncima, pa tako i onim seksualnim.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.