Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Zavedi me, oženi me

Sezonske trendove za vjenčanja donosi Lider trend.

Želite spektakularno vjenčanje? Tada nije naodmet uvažiti savjete iskusnih organizatora i osvrnuti se na važnije sezonske trendove koje vam donosi novi broj Lider trenda. Spektakularno vjenčanje o kojem će se još dugo pričati i koje će mnogi pokušati kopirati zahtijeva mnogo ljubavi i mašte. Ali i vremena i napornog rada. U cijeloj toj strci treba misliti na tisuću pojedinosti i zadovoljiti još barem isto toliko različitih želja. Stoga nije naodmet uvažiti savjete iskusnih organizatora i osvrnuti se na važnije sezonske trendove koje vam donosi novi broj Lider trenda.

Kod odabira outfita izaberite nešto bijelo, nešto ružičasto… Ako ste od onih koji misle da u vjenčanim haljinama nema trendova, već da je vjenčanica – vjenčanica, gadno se varate. Stoga igrajte na sigurno i izaberite čipku ili pak budite hrabri i odjenite ružičastu haljinu. Što se tiče muškaraca, odijela za 2012. godinu ističu mušku građu proširujući ramena i naglašavajući struk. Na velika vrata vratila su se i ona s dvostrukim kopčanjem, što pomalo podsjeća na gangstersko doba 1930-ih.

Idući važan detalj su asesoari za koje se preporučuje nešto staro, nešto otkačeno… Pobjednik među vjenčanim asesoarima ove je godine veo koji dizajneri često predlažu uz tijaru. Takav kraljevski look odlično nadopunjuju elegantne, čipkaste ili satenske rukavice, u dužoj ili kraćoj varijanti. Hit dodatka za mladoženje je šešir koji se s fashion weekova preselio u ormare mladoženja.Ne zaboravite da ambijent igra najveću ulogu u dojmu koji će vaši gosti odnijeti kući. Želite li biti u trendu tada izaberite nešto prirodno i nešto jako, jako fino… Vraćanje u prirodno okruženje glavni je motiv godine. Bilo da se odlučite za morsko vjenčanje na plaži, u nekom od nacionalnih parkova ili u okruženju šumskih dvoraca, kao najinspirativniji i idealni krajolik kojim ćete se dičiti na svojim vjenčanim fotografijama smatraju se upravo prirodne ljepote. Ako ste se naumili vjenčati ispod šatora pobrinite se da zastori od najmekšeg tila ili svile lelujaju nad vašim oblakom sreće, a ako ste u zatvorenu prostoru neka dekoracije također budu od najfinijih materijala.

Tko je od slavnih i poznatih imao vjenčanje u trendu i bio hrabar u odabiru outfita? Koji dizajneri imaju vruće odjevne komade za najvažniji dan u godini? Odgovore na ova pitanja i više o tome kako organizirati spektakularno vjenčanje pročitajte u novom broju Lider trenda, mjesečniku za kulturu življenja, na svim kioscima uz poslovni tjednik Lider.

Više o ostalim temama iz novog broja pročitajte OVDJE.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Život u dvoje

Često se dogodi da svi pozivaju sve ljude na svadbu osim samih mladenaca, a oni isto toliko često popuste i nerijetko imaju svadbu koju...

Duh i tijelo

Naš dnevni boravak, kupaonica, ostava ili ormar govore o nama više no što mislimo.

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Dizajn

Studio TE mjesto je za vrhunsku frizuru, ali i mjesto na kojem se svakom klijentu pristupa individualno te se garantira privatnost.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.