Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Zavedite ga skidanjem

Do divljeg seksa sa stilom.

Muškarce skidanje nenormalno uspaljuje. Osobito ako je ono polagano i zavodljivo. Ali, svaka žena ne zna plesati striptiz. Kako ga ipak zavesti skidanjem?

Komad po komad

Kad nastupi trenutak da skidanjem zavedete svog dragog, obucite nešto seksi. Muškarce naime, jako zanima što se skriva pod vašom odjećom. Ako se odlučite za uobičajenu predigru koja se zahuktava međusobnim skidanjem, nećete imati previše posla, ali ako se odlučite za vruće zavođenje skidanjem čeka vas senzualna igra erotike čija je namjera da vašem dragom oči naprosto ostanu na vašem tijelu. Ispod odjeće imajte erotično i zavodljivo donje rublje, jer je zavođenje skidanjem vizualna poslastica za vašeg partnera. Obične ili čak strgane gaćice ne dolaze u obzir. Radije obucite tange ili seksi gaćice, po mogućnosti prozirne.To može biti vrlo uzbudljivo. Ne zaboravite na seksi grudnjak, crne ili crvene boje. Možete dodati i podvezice i haltere. Dobar odabir je i uska majica bez grudnjaka kroz koju se nadziru bradavice. Preporučljive su i visoke pete, tako da partneru možete ponuditi cijeli paket, a on vas može iznenaditi vlastitim erotskim donjim rubljem.


Izludite ga skidanjem uz glazbu i ples

Da ne bi bilo zabune, ovdje ne mislimo na striptiz, iako ni on nije loša ideja, već o ugodnoj i zavodljivoj glazbi uz koju ćete ga skidanjem posve obezglaviti. Možete isprobati nešto lagano i ambijentalno i započeti polaganim skidanjem, a možete se odlučiti i za bržu verziju te partnera još više zavesti plesom. Kad ga zavodite skidanjem pomičite se u ritmu glazbe ili ju koristite samo za atmosferu. Muškarac vas može samo gledati, a možete se i uvijati ono njega, ponekad ga dotaći ili mu dopustiti da vas pomogne skinuti. Najbolje je da oboje sudjelujete. Kada ste pri kraju sa skidanjem, počnite skidati čarape, a nogu naslonite na njegovo međunožje. Ako ste dovoljno odvažni, stavite mu stopalo pred usta i natuknite da želite da vam ljubi i liže stopala i nožne prste.


Laganim tempom do uspjeha

Ako ste se odlučili za zavođenje skidanjem, morate imati dovoljno vremena. Ne smijete biti u žurbi, jer je bit igre da zavođenje i uznemiravanje vašeg partnera teče sa stilom i lukavošću, s namjerom da ga skidanjem potpuno izludite i da jedva čeka da vas zgrabi. Preporučamo vam i zavođenje naizmjenično skidanjem i oblačenjem – naramenicu prvo spustite, a onda ju senzualno vratite natrag ili skinite grudnjak i grudi prekrijete rukama. Rubove gaćica pomičite, tako da vam partneru zaigra pogled, a onda pokažite cijelo međunožje. Ponovno sve pokrijte i okrenite se da baci pogled i na vašu guzu. Svaki odbačeni dio garderobe stavite partneru u ruke tako da može uživati u mirisima vašeg tijela. Dodatno će ga uzbuđivati i činjenica da je u ruke ili na lice dobio nešto što pokriva vaše najzavodljivije dijelove tijela. Kada ste posve goli, mazite se i dotičite po cijelom tijelu. Sa skidanjem pričekajte toliko vremena da partner postane toliko uzbuđen da će se osjećati kao da će od želje za vama naprosto eksplodirati!

Intimatemedicine.com.hr


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Seks i osjećaji

Kada govorimo o rodovima ili seksualnim orijentacijama, danas postoje mnoge, što nije čudno da značenja nekih može zbuniti.

Savjeti stručnjaka

Uz sve tabue i zablude koje okružuju žensko intimno zdravlje i daju krivu perspektivu u kritičkim raspravama, teško je odvojiti istinu od mitova.

Seks

Obdareni ili ne, ako „On“ ne stoji, od seksa ništa.

Seks

Malo smo istražili najčešće mitove i istine o seksu u dugotrajnim vezama te vam donosimo 8 najčešćih mitova u nastavku teksta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.