Zavedite ga suptilno

Moguće je da flertovanje s muškarcima imate u malom prstu, ali najočitiji načini zavođenja često nisu učinkoviti. Autorica knjige The Body Language of Dating otkriva mnoge tajne pomoću kojih objektu svoje pažnje možete pokazati da vam se sviđa.

Tonya Reiman
tvrdi da suptilno zavođenje daje bolje rezultate, a ovo su neki od njezinih savjeta za flert koji nije baš toliko očit.

1. Nagnite se prema njemu

Ljudi se prirodno naginju prema onome što ih privlači, a udaljavaju se od onoga što ih odbija. Nagnite se prema njemu i pokažite mu da vam je magnetski privlačan.

2. Namjerna nezgoda

Odglumite da ste slučajno posegnuli za istom hranom na švedskom stolu ili umjesto svog, podignite njegov mobitel. Kada prolazi pored vas, dodirnite mu ruku ili rame i stvorit će se seksualna napetost koju će teško moći ignorirati.

3. Nožni prsti

Uvijek uperite svoje nožne prste u smjeru muškarca koji vam se sviđa. Tim pokretom pokazujete mu da vam je stalno u mislima, ali i da mu se želite približiti u bilo kojem trenutku.

Na stopalima se nalazi više neurona nego na rukama, ramenima, nogama i leđima, a mnogi imaju izražen snažan fetiš upravo na ovaj dio tijela.

4. Osobni prostor

Uđite u njegov osobni prostor nekim dijelom svog tijela, primjerice stopalom ili laktom ili stavite čašu blizu njega. Na taj način govorite mu da mu želite biti blizu, a da niste izgovorili nijednu riječ.

5. Odobravanje

Kada žene međusobno razgovaraju, kimanje glavom za njih znači razumijevanje i potpora. Muškarci potvrdno kimanje glavom vide kao znak slaganja s onim što govore. Oni cijene odobravanje jer im to pokazuje da rade hvalevrijedan posao.

6. Dodirnite svoje srce

Kada čujemo neku tužnu i bolnu priču ili kada želimo izraziti ljubav prema nekome ili nečemu, često stavljamo ruku na prsa, preko srca. Pokažite mu da vas je dirnuo u srce tako što ćete prinijeti ruku na svoje srce.

7. Gledajte njegova usta

Kada vam govori, promatrajte njegovo lice, a pogled neka vam se najčešće zaustavlja na njegovim ustima. Na taj način privlačite mu pozornost na ljubljenje.