Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Kultura

Zavjet ljubavi

Osvojite nagrade iz filmske ljubavne priče.

Što kad vas osoba koju volite, doslovno ne bi više prepoznavala? Biste li znali kako ponovno osvojiti srce vaše srodne duše? Zavjet ljubavi s Rachel McAdams i Channingom Tatumom u glavnim ulogama, ljubavna je filmska priča koja se od danas prikazuje u domaćim kinima. Film je režirao Michael Sucsy (Grey Gardens) prema scenariju Abbyja Kohna, Marca Silverstein i Jasona Katimsa i prema priči Stuarta Sendera, a u filmu glume još Sam Neill, Scott Speedman i Jessica Lange.

Paige (Rachel McAdams) i Leo (Channing Tatum) su mladi, ludo zaljubljeni bračni par, koji uživa i živi ispunjenim životom umjetnika u Chicagu. Jedne snježne večeri postanu žrtve u prometnoj nesreći. Leo se izvuče bez i jedne ogrebotine, ali Paige zbog traume glave izgubi kompletno sjećanje i više se ne sjeća svoga muža niti njihovog braka.

Kada se probudi iz kome, Leo je za nju stranac koji se odjednom nađe u bolnoj situaciji u kojoj mora potpuno obnoviti vezu na koju je čekao cijeli svoj život i ponovno se izboriti za ljubav svoje žene. Paige se mentalno vrati mladoj studentici prava, koja je bila pet godina ranije, prije nego je upoznala Lea i postala umjetnica.Odjednom, ona više nije žena koju Leo poznaje i, pored svega, ona više ne prepoznaje svoj sadašnji život. Ne može shvatiti zašto je otuđena od svojih roditelja (Jessica Lange i Sam Neill), nedostaje joj njezina konzervativna garderoba i ne razumije zašto bi odustala od fakulteta i obećavajuće pravne karijere.

Da stvar bude još gora, Paige misli da je još uvijek zaručena za šarmantnog biznismena Jeremyja (Scott Speedman), koji ju i dalje želi i odbija prihvatiti da je Leo, sa svojim manje konvencionalnim životnim stilom, a koji se bavi glazbom, jedina osoba koju je možda ikada voljela.Kako sve više ponestaje nade da se Paige vrati pamćenje, Leo se počinje suočavati sa svojim najvećim strahom – da je izgubio ljubav svog života i svoju jedinu obitelj. Odbija odustati i odluči krenuti ispočetka te se ponašati prema Paige kao da su se tek upoznali. Vjeruje da, ako su se zaljubili jednom, možda se mogu zaljubiti ponovno.

Ovo je izazov koji će testirati sve u što je ikada vjerovao o ljubavi, o tome kako biti vjeran sebi i o onom svetom dijelu svake svadbene ceremonije – zavjet koji dvoje ljudi daju jedan drugome.Film su producirali Roger Birnbaum, Gary Barber, Jonathan Glickman i Paul Taublieb. Izvršni producenti su J. Miles Dale, Austin Hearst i Susan Cooper, a co-producenti Cassidy Lange i Rebekah Rudd. Direktor fotografije je Rogier Stoffers, ASC. Scenograf je Kalina Ivanov, a urednici su Nancy Richardson, A.C.E. i Melissa Kent. Kostimograf je Alex Kavanagh, dok su za glazbu zaslužni Rachel Portman i Michael Brook, a kompozitor je Randall Poster.Ukupno trajanje filma je 104 minute.

OSVOJI POKLONE iz filma ZAVJET LJUBAVI

Continental Film poklanja vam 2 blokića za pisanje i 3 albuma za slike iz filma 'Zavjet ljubavi'.

Svi koji žele osvojiti ove poklone, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom ZAVJET te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako se zovu glavni glumci u filmu?

Vaše prijave primamo do 16. veljače 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.
Goranka Hajdin Pribanić, Marcela Kopun i Matea Kasapović osvojile su album za slike, a Ivana Kozlica i Silvija Vidaković osvojile su blok za pisanje. Čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks i osjećaji

Složit ćete se, kad su u pitanju varanje i vjernost – stvari nisu nikad crno-bijele.

Zanimljivosti

Sva CineStar kina u Hrvatskoj i ovog će ljeta ugostiti tisuće obožavatelja filmova i kina jer je vrijeme za ultimativnu akciju - Dan za...

Zanimljivosti

Bez obzira gledate li filmove radije sami ili u društvu, kolovoz na FOX Movies kanalu nudi za svakog ponešto.  

Darivanje

Otkrijte pravi problem i uz pomoć konkretnih primjera i savjeta ga ne samo riješite, već sami sa sobom, svojim partnerom i voljenima ostvarite cjelovit...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.