Zavodljiva snaga ruža za usne

Najveća hrvatska drogerija Kozmo ove vam srijede otkriva sve tajne ruža za usne. Svi će se svjetski vizažisti složiti oko jednog – tajna savršenog make up-a je u pravom odabiru ruža za usne. Prije više od 5.000 tisuća godina žene u drevnoj Mezopotamiji prepoznale su zavodljivu snagu ruža za usne i upisale ga u povijest šminkanja zauvijek.

Svoju je nenadmašnu vrijednost potvrdio na usnama najveće zavodnice u povijesti, prekrasne Kleopatre.

Nanošenje ruža postao je svakodnevni ritual, a odabrati pravu nijansu nije tako jednostavno jer ga treba uklopiti s cjelokupnim make up-om te stilom oblačenja. Drogerija Kozmo u suradnji s Max Factorom osmislila je zabavnu aplikaciju koja će Vam pomoći da otkrijete sve tajne ruža.

Odabirući proizvode iz Max Factor asortimana, složite svoj look i odaberite vašu kombinaciju i pritom se dobro zabavite.
        

U periodu trajanja aplikacije svi oni koji kupe bilo koja 3 proizvoda iz Max Factor asortimana dobit će na poklon toaletnu torbicu Max Factor s kolekcijom mini proizvoda (Masterpiece maskara, lak za nokte, rumenilo u kamenu i sjajilo).

Kozmo vas ove srijede daruje popustom 30% na ruževe za usne. Stoga požurite do vama najbliže Kozmo drogerije i razveselite se u ovo predblagdansko vrijeme.