Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Zavoli svoje tijelo

5 načina za ljubav prema vlastitom prekrasnom hramu.

Žene u većini slučajeva olako nalaze mane na vlastitom tijelu te se prepuštaju samokritičnosti. S jedne strane u medijima su bombardirane idealima ljepote, a s druge uče o tom kako je bitna unutarnja ljepota. Ipak, to je mantra koju ne treba bezrazložno ponavljati, već se u nju treba vjerovati te naučiti kako voljeti vlastito tijelo.

Ljubav prema samom sebi donijet će vam razne dobrobiti poput toga da ćete biti opušteniji, a samim time i sretniji. Dobre vibracije koje će vas okružiti podići će vam samopouzdanje te ćete zbog toga biti društveniji i uspješniji na poslovnom i ljubavnom polju.

Nekoliko je načina uz pomoću kojih možete prevariti vlastitu samokritičnost koja je već nekako s rođenjem ukorijenjena u vama te gledajući se u ogledalo pomisliti – moje tijelo je prekrasno!

5 načina za ljubav prema vlastitom tijelu

1. Lista


Pozitivne liste je uvijek korisno pisati. Tako na list papira nabrojite ono što volite na sebi i čemu se divite. Neka čaša vaše ljepote bude na pola puna.2. Međuodnos


Ne zanemarujte vlastito tijelo, njegujte ga poput hrama. Ono će se osjećati voljeno, maženo i paženo te će izgledati bolje i privlačnije. Priuštite si trenutke u kojima ćete se tretirati uljima i kremama te vježbajte i ulažite u svoju ljepotu.

3. Realnost

Možda je još jednom potrebno ponoviti, iako to vjerojatno već znate, kako je za izglede modela s naslovnica zaslužna vojska stilista, frizera i make up artista te naravno i onaj Photoshop. Ako ne vjerujete pokušajte svoju fotografiju retuširati u nekom programu za obradu fotografija i shvatit ćete kako ste i vi bez mane uz samo nekoliko poteza programskim kistom. Al ipak, znajte – mane su ono zbog čega vas netko voli.

4. Držanje


Iako se možda čini nebitnim, ali dobro držanje će uvelike popraviti vaš dojam same sebe. Ispravite se i hodajte samouvjereno. Vlastiti odraz u izlozima će vam se sigurno više sviđati.5. Brojke


Zaboravite na brojke na vagi i metru koje pokazuju da vi niste savršenih mjerila jer vi niste broj već osoba. Ako se dobro osjećate sa svojim atributima uživajte u vlastitim mjerilima ljepote.

P.S. Bez obzira na mnogobrojne dijete i minijaturne kupaće kostime jedite kad ste gladni, odmarajte se kad vas dostigne umor i okružite se optimističnim i dragim ljudima koji će vam podizati raspoloženje i samopouzdanje.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti stručnjaka

Jedan od noviteta na hrvatskom tržištu, koji će sigurno opravdati povjerenje, jest Collagen Nutriage, brenda Forever Young.

Savjeti stručnjaka

Ova slatka rođakinja limuna, prepoznatljivog je okusa koji podsjeća na Karibe.

Drama Queen

Čarobni štapići i čudesni influenceri ne postoje.

Darivanje

Donosimo vam 5 pravila za zaštitu od sunca koja morate znati!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.