Zdravko Čolić u pulskoj Areni

Zdravka Čolića, svima poznatog Čolu, nije potrebno posebno predstavljati. Iako je iza njega duga karijera koja datira još od kraja šezdesetih godina prošlog stoljeća, interes publike za njegovim nastupima se ne smanjuje. Vrijeme kao da je za njega prestalo postojati. Miljenik ženske publike s obitelji puni baterije na godišnjem odmoru u Grčkoj, a prvi zakazani koncert nakon odmora održat će 4. kolovoza 2012. u 21 h pulskoj Areni.

Generacije i generacije njegove vjerne publike koju većinom čine žene, svaki njegov nastup čini jedinstvenim. I svaka njegova pjesma pokreće mase koje ga ne puštaju s pozornice i po nekoliko sati. I nije Čola obilježio svoje vrijeme bez pokrića. Istinski umjetnik koji osim što odlično pjeva i komunicira s publikom, autor je velikog broja svojih hitova.

Sarajlija s karizmom, jedan je od rijetkih pjevača ne samo svoje generacije koji je u stanju ispuniti do vrha svaku dvoranu koja mu se ponudi. Prepuna Arena Zagreb već je dva puta ugostila ovog izuzetnog umjetnika, Arena Varaždin je bila premala za interes koji je vladao, a Arena Pula već je jednom bila rasprodana.

I ne zove se ovaj koncert uzalud Koncert ljubavi, koji organizira agencija Gramofon. Samo pjesme s njegovog zadnjeg albuma Kad pogledaš me preko ramena dovoljan su adut da se prisustvuje ovom velikom glazbeno-scenskom showu. Već sad se zna da će taj koncert biti najveća ljetna atrakcija i za domaću publiku, a i za njegove mnogobrojne obožavatelje koji će sa svih strana svijeta pohrliti u Pulu.

I kao što kažu riječi njegovog megahita Gori vatra, žar ljubavi i energije obasjat će pulsku Arenu. Čola će i ovaj put podići publiku na noge jer Jedno ljeto sa Kristinom, Produži dalje, Ti si mi u krvi, Stanica Podlugovi, Zagrli me nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Ulaznice po cijeni od 150 kn možete kupiti preko sustava Eventima ili na sljedećim prodajnim mjestima: Pula – turistička agencija Activa Travel, CD shop Centar, Zeatours, Rovinj – CD shop Link, Poreč – turistička agencija Eurotours, Umag – turistička agencija Atlantis, Labin – caffe bar Valentino.

VODIMO TE NA KONCERT

Poklanjamo vam 3 x 2 ulaznice za koncert Zdravka Čolića 4. kolovoza u Puli. 

Ukoliko želite osvojiti ulaznice za koncert, pošaljite nam mail na [email protected] s naslovom ZDRAVKO te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu te odgovor na sljedeće pitanje:

Koji je naziv koncerta u pulskoj Areni?

Vaše prijave primamo do 25. srpnja 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 

Ulaznice su osvojile Milica Glasnović, Bojana Diminić i Ljubica Pešorda. Čestitamo!