Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Zeko koji vibrira

Vibrator – pomagalo mnogih suvremenih i zadovoljnih žena!

Na početku razbijmo neke predrasude. Zbog vibratora vam neće propasti seksualni život s partnerom. Nećete biti kažnjeni zbog užitka.

Dapače, bit ćete blagoslovljeni većinom ugodnim orgazmom. Po definiciji on je sprava čija je svrha vibriranje uz tijelo i stimuliranje živčanih završetaka u svrhu proizvodnje ugode.

Vibrator je naime savršen za upoznavanje vlastitog tijela, možete slobodno eksperimentirati s onim što vas uzbuđuje, bez problema "kako mu reći“ što vam odgovara.

Poslušan je i ulišava želje

– Ne postoji najbolji vibrator, svaka žena mora isprobati i vidjeti što joj odgovara. Nekom su silikonski premekani, pa bi tvrđi metalni ili možda plastični. Po mogućnosti s nastavkom za klitoris, sve po želji, kaže vlasnik zagrebačkog seks shopa Magic Market Sebastian Kokot.

Tako u seks shopu možete naći mali plastični, najjeftiniji po cijeni od 89 kuna pa sve do elegantnog Njoya, vibratora napravljenog od medicinskog čelika koji ima čak i svoju kožnatom futrolu (2.999 kuna).

Od materijala koji su vam dati na izbor tu se nalazi silikon, cyber silikon, plastika, metal, TPR guma i medicinski čelik koji su izrazito higijenski.

– Ženama kad biraju izrazito je bitna boja, a popularan je slavni „zeko“ iz serije "Seks i grad" po 399 kuna. Kod nas sve možete otvoriti, pogledati kako vibrira i opipati, ali ne i isprobati, kaže Kokot.

Dobri duh Casper

Sebastian je preporučio i vibratore iz proizvodnje Fun factory koji se proizvode u Njemačkoj, za razliku od ostalih koji su većinom kineska izrada. U njihovoj seriji tako ćete naći „spravice“ komične izrade kao što su delfin, labud, krtica sa cvijećem, gusjenica te dobri duh Casper.

Ako vam je neugodno ući u seks shop uvijek se možete praviti da kupujete nešto prijateljici za djevojačko večer i slično. Kokot kaže da su se u hrvatskoj stvari ipak promijenile u zadnjih šest godina kad su oni otvorili.

– Prije je u dućan dolazilo 80 posto muškaraca, a 20 posto žena. Sad je situacija drugačija, dolazi 60 posto žena i više im nije toliko neugodno, rekao je Sebastian.

Ako niste sigurno što je za vas možete uzeti vibrator set gdje ćete naći manje, veće, naborane ili s dodacima poput kuglica.

– Vibratori su ženama k’o muškarcima automobili, ponekad uzmu veći samo iz prestiža. Ipak kao i kod auta, samo jedan je pravi, zaključio je Kokot.

Povijest vibriranja

Prvi vibrator izmislio je britanski liječnik Kelsey Stinner koji je tadašnji vibrirajući stroj koristio za liječenje začepljenja genitalija i žensku histeriju. Iako je polučio veliki uspjeh mana mu je bila veličina, buka i cijena. Bez obzira na to krajem stoljeća 19. stoljeća, to je bio jedan od najluksuznijih tretmana.

Amarikanac Hamilton Beach 1902. godine patentirao je vibrator za „kućnu uporabu“, čineći ga time jednostavno još jednim uobičajenim aparatom u domaćinstvu.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Govorimo o klitorisu. Ženskom organu zaduženom isključivo za seksualno zadovoljstvo!

Zanimljivosti

Posjet, kako ga mnogi nazivaju najpoznatijem i najzloglasnijem, seks-pozitivnom tehno klubu u Europi, berlinskom Kit Kat Clubu.

Seks

Svjetski dan kontracepcije, koji se obilježava 26. rujna, savršena je prilika da se razotkriju neki od najčešćih mitova koji se vežu ovu važnu temu.

Drama Queen

Tko sam ja da komentiram nešto o čemu nemam pojma, je li tako?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.