Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Zeleni usisavač iz Electroluxa

AirMax Green – usisavač od reciklirane plastike i s nižom potrošnjom energije može biti vaš!

Za ugodan, čist i osviješten dom savršeno su rješenje Electrolux "zeleni" usisavači. Naime, usisavači iz Electroluxove Green linije, napravljeni su od plastičnog otpada te koriste znatno manje električne energije od standardnih usisavača. Imaju jaku usisnu moć, modernog su dizajna te su okolišno najprihvatljiviji proizvodi takve vrste na tržištu.

Ovisno o modelu, od 55% do 70 % dijelova ovih usisavača izrađeno je od reciklirane plastike. Ujedno, štede do 50% energije u usporedbi s prosječnim usisavačem od 2000 W. Uz to, opremljeni su čitavim nizom korisnih funkcija i dodataka kako bi usisavanje bilo što učinkovitije i jednostavnije. Nakon što im prođe vijek trajanja gotovo u potpunosti ih se može reciklirati i tako doprinijeti smanjenju otpada na odlagalištima.Usisavač od reciklirane plastike

Čak 55% dijelova Electroluxovog usisavača AirMax Green napravljeno je od reciklirane plastike, zbog čega je ovaj usisavač dostupan isključivo u crnoj boji sa zelenim detaljima. Snažan motor od 1200 w troši čak 33% manje energije u usporedbi s prosječnim usisavačem snage 2000 w. Osim povećane energetske učinkovitosti i činjenice da je napravljen od recikliranih materijala.

AirMax Green odlikuju i sljedeće karakteristike:
  • poboljšana učinkovitost čišćenja – AirMax ima zračnu košaru koja optimizira protok zraka. Prljavi zrak se usisava u vrećicu gdje se većina čestica zaustavlja. Filtrirani zrak zatim prirodno slijedi rebra košare do izlaznog kanala gdje se zrak filtrira još jednom prije nego što se rasprši. To djelovanje osigurava stalni protok zraka i poboljšano usisavanje prašine.
  • jednostavnije mijenjanje vrećice – vrećica je smještena unutar zračne košare, a to omogućava jednostavnije i više higijensko mijenjanje vrećice.


Ostale funkcije i oprema:
  • perivi HEPA H 12 filter
  • teleskopska metalna cijev
  • radni radijus 12 m
  • autom. namatanje kabla
  • indikator napunjenosti vrećice,
  • mekane obloge kotača
  • ESNO magnetska četka za pod – za odličan rezultat čišćenja
Kako bi i isprobali ovaj zeleni usisavač te brzo i efikasno uredili svoj dom, She.hr u suradnji s Electroluxom će vam tijekom tri tjedna pokloniti dva usisavača i još dva mala kućanska proizvoda. Prvi tjedan vam poklanjamo predstavljeni AirMax Green usisavač. Sretno!

OSVOJI ELECTROLUX USISAVAČ

Electrolux Zagreb i She.hr poklanjaju vam usisavač AirMax Green.

Ako želite osvojiti ovaj Electrolux "zeleni" usisavač, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na adresu [email protected] s naslovom AIRMAX2, te navedite svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela, kao i odgovor na naše pitanje, i ovaj vrijedni kućni pomagač možda postane vaš!

Kolika je ušteda energije s AirMax Green usisavačem?

Vaše prijave primamo do 17. siječnja, nakon čega ćemo objaviti i dobitnike!


Dragi naši,
dobitnica usisavača AirMax Green je Sanja Stresec. Čestitamo!
Informaciju o preuzimanju primiti će na mail.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Miris ima moć da vam poboljša raspoloženje, pomogne opustiti se nakon stresnog dana i vratiti energiju.

Moj dom

Iako bismo trebali slobodno vrijeme trošiti prije svega na opuštanje i zabavu, nije loše vikendom ni povremeno zasukati ruke i pobrinuti se za održavanje...

Moj dom

Ako vam ove godine budžet ne dopušta realizaciju svih vaših ideja za uređenje kućanstva i stola oko kojeg će se okupiti cijela obitelj, ne...

Moj dom

Skandinavski stil voli prirodne boje i organske materijale koji odražavaju poštovanje prema prirodi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.