Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Želiš unaprijediti svoje znanje?

Poslovno učilište Promotor nudi brojne korisne obrazovne programe.

U uvjetima povećanja nezaposlenosti nameće se pitanje koja je uloga cjeloživotnog obrazovanja, odnosno poslovnih osposobljavanja i usavršavanja? S jedne strane postoji velik broj nezaposlenih građana koji posao ne mogu naći jer jednostavno nisu konkurentni na tržištu rada. S druge strane, poslodavci muku muče s pronalaskom kadrova koji mogu odgovoriti zahtjevima globalnog tržišta.

Cjeloživotnim obrazovanjem za uspješno natjecanje na tržištu rada

Za tu dubiozu postoji jednostavno rješenje. Upravo, cjeloživotno obrazovanje, poslovno usavršavanje i osposobljavanje jest način koji u Poslovnom učilištu Promotor smatraju ključnim za uspješno natjecanje na tržištu rada. Permanentna edukacija kadrova osigurava njihovu mobilnost unutar same tvrtke i na cjelovitom tržištu rada. Nadalje, ovakav pristup potpomaže i odluku samozapošljavanja i ostvarenja vlastite poduzetničke ideje.


Poslovno učilište Promotor jednogodišnjim studijima poslovnog usavršavanja i osposobljavanja pokriva područja ekonomije, menadžmenta, marketinga, poduzetništva, komunikologije, turizma i ugostiteljstva, zaštite na radu i sigurnosti, sporta i poslovnog engleskog jezika.

– Uzevši u obzir činjenicu da se znanja i tehnologije brzo mijenjaju, skoro je nemoguće sve to pratiti bez dodatnih osposobljavanja i usavršavanja, bez obzira na prethodnu izobrazbu – objašnjava ravnateljica Učilišta Ivana Marčeta.

Upisi su u tijeku!

Programi poslovnog usavršavanja u "Promotoru" namijenjeni su svima koji se žele educirati, svima koji žele nastaviti obrazovanje nakon završenog fakulteta, srednje škole ili zaposlenicima koji se žele specijalizirati u pojedinom području.

– Predavanja na Učilištu potpuno su prilagođena polaznicima, poglavito zaposlenima, te se održavaju u popodnevnim satima. Tako se nastava izvodi dijelom kao teorijska, dijelom kao praktična, kroz predavanja, auditorne vježbe, seminarske radove i radionice – kaže Marčeta.

Individualna edukacija

Ravnateljica kao prednost Promotora ističe jedinstvenu ponudu na tržištu u izvođenju individualne edukacije, rad polaznika s eminentnim predavačima i konzultantima za ciljana poslovna područja, rad “jedan na jedan“, a sve se to odvija u suvremeno opremljenim predavaonicama i uz suvremenu opremu za izvođenje nastave. Poslovno učilište Promotor se nalazi u Ilici 242, u sklopu Hrvatskoga katoličkog sveučilišta.

– Nastavni kadrovi Promotora ugledni su stručnjaci visokih akademskih zvanja, od doktora znanosti, magistara znanosti, magistara struke do fakultetski obrazovanih eksperata. Polaznicima želimo omogućiti najbolje moguće obrazovanje – zaključuje Marčeta.


UPISI U TIJEKU!

Poslovno učilište Promotor ustanova je za obrazovanje odraslih u Ilici 242, u sklopu Hrvatskog katoličkog kampusa u Zagrebu.
U tijeku su upisi u programe za školsku godinu 2009./2010.
Promotor organizira i provodi jednogodišnje programe kroz konzultativno-instruktivnu i dopisno-konzultativnu nastavu iz područja:
  • menadžmenta prodaje
  • menadžmenta marketinga
  • menadžmenta odnosa s javnošću
  • menedžmenta poduzetništva
  • menadžmenta turizma i ugostiteljstva
  • menadžmenta sporta
  • menadžmenta zaštite na radu i sigurnosti
  • poslovnog engleskog jezika
Upisi traju do 31. srpnja 2009.

Poslovno učilište Promotor

Ilica 242, ulaz iz Domobranske
10 000 Zagreb
u sklopu Hrvatskog katoličkog kampusa
tel:01/3706-200; fax: 01/3706-202
[email protected]
www.pup.hr


SAMO ZA ČITATELJ-e/ice SHE.hr-a

Za sve zainteresirane čitatelj-e/ice She.hr-a osigurali smo 5% popusta pri upisu u neki od programa Poslovnog učilišta Promotor.
Kako biste iskoristili financijsku pogodnost koju Vam osigurava She.hr,
na e-mail adresu [email protected] pošaljite nam mail s naslovom PROMOTOR, te navedite svoje podatke:

– Ime i prezime
– Adresu
– Korisničko ime
– Broj mobitela
– te program za koji ste zainteresirani

Vaše podatke proslijediti ćemo u Promotor, gdje ćete uz predočenje osobne iskaznice ostvariti pravo na popust pri upisu i vaše putovanje k novim znanjima može početi.

Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Financije

Jeste li znali da se financijska pismenost uči od malena? Saznajte kako svoje dijete naučiti vještini pametnog upravljanja novcem!

Obitelj

Holistički pristup, učenje uz igru, suvremene pedagoške metode – novootvorena Osnovna škola Centar jedina je privatna škola u Zagrebu koja prati redovni kurikulum Ministarstva...

Duh i tijelo

Edukacija i učenje od malih nogu pomažu u izgradnji moralnih vrijednosti i intelektualni vještina.

Duh i tijelo

Korijenska čakra je kao temelj za kuću u kojoj živimo.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.