Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dobar posao

Želiš unaprijediti svoje znanje?

Poslovno učilište Promotor nudi brojne korisne obrazovne programe.

U uvjetima povećanja nezaposlenosti nameće se pitanje koja je uloga cjeloživotnog obrazovanja, odnosno poslovnih osposobljavanja i usavršavanja? S jedne strane postoji velik broj nezaposlenih građana koji posao ne mogu naći jer jednostavno nisu konkurentni na tržištu rada. S druge strane, poslodavci muku muče s pronalaskom kadrova koji mogu odgovoriti zahtjevima globalnog tržišta.

Cjeloživotnim obrazovanjem za uspješno natjecanje na tržištu rada

Za tu dubiozu postoji jednostavno rješenje. Upravo, cjeloživotno obrazovanje, poslovno usavršavanje i osposobljavanje jest način koji u Poslovnom učilištu Promotor smatraju ključnim za uspješno natjecanje na tržištu rada. Permanentna edukacija kadrova osigurava njihovu mobilnost unutar same tvrtke i na cjelovitom tržištu rada. Nadalje, ovakav pristup potpomaže i odluku samozapošljavanja i ostvarenja vlastite poduzetničke ideje.


Poslovno učilište Promotor jednogodišnjim studijima poslovnog usavršavanja i osposobljavanja pokriva područja ekonomije, menadžmenta, marketinga, poduzetništva, komunikologije, turizma i ugostiteljstva, zaštite na radu i sigurnosti, sporta i poslovnog engleskog jezika.

– Uzevši u obzir činjenicu da se znanja i tehnologije brzo mijenjaju, skoro je nemoguće sve to pratiti bez dodatnih osposobljavanja i usavršavanja, bez obzira na prethodnu izobrazbu – objašnjava ravnateljica Učilišta Ivana Marčeta.

Upisi su u tijeku!

Programi poslovnog usavršavanja u "Promotoru" namijenjeni su svima koji se žele educirati, svima koji žele nastaviti obrazovanje nakon završenog fakulteta, srednje škole ili zaposlenicima koji se žele specijalizirati u pojedinom području.

– Predavanja na Učilištu potpuno su prilagođena polaznicima, poglavito zaposlenima, te se održavaju u popodnevnim satima. Tako se nastava izvodi dijelom kao teorijska, dijelom kao praktična, kroz predavanja, auditorne vježbe, seminarske radove i radionice – kaže Marčeta.

Individualna edukacija

Ravnateljica kao prednost Promotora ističe jedinstvenu ponudu na tržištu u izvođenju individualne edukacije, rad polaznika s eminentnim predavačima i konzultantima za ciljana poslovna područja, rad “jedan na jedan“, a sve se to odvija u suvremeno opremljenim predavaonicama i uz suvremenu opremu za izvođenje nastave. Poslovno učilište Promotor se nalazi u Ilici 242, u sklopu Hrvatskoga katoličkog sveučilišta.

– Nastavni kadrovi Promotora ugledni su stručnjaci visokih akademskih zvanja, od doktora znanosti, magistara znanosti, magistara struke do fakultetski obrazovanih eksperata. Polaznicima želimo omogućiti najbolje moguće obrazovanje – zaključuje Marčeta.


UPISI U TIJEKU!

Poslovno učilište Promotor ustanova je za obrazovanje odraslih u Ilici 242, u sklopu Hrvatskog katoličkog kampusa u Zagrebu.
U tijeku su upisi u programe za školsku godinu 2009./2010.
Promotor organizira i provodi jednogodišnje programe kroz konzultativno-instruktivnu i dopisno-konzultativnu nastavu iz područja:
  • menadžmenta prodaje
  • menadžmenta marketinga
  • menadžmenta odnosa s javnošću
  • menedžmenta poduzetništva
  • menadžmenta turizma i ugostiteljstva
  • menadžmenta sporta
  • menadžmenta zaštite na radu i sigurnosti
  • poslovnog engleskog jezika
Upisi traju do 31. srpnja 2009.

Poslovno učilište Promotor

Ilica 242, ulaz iz Domobranske
10 000 Zagreb
u sklopu Hrvatskog katoličkog kampusa
tel:01/3706-200; fax: 01/3706-202
[email protected]
www.pup.hr


SAMO ZA ČITATELJ-e/ice SHE.hr-a

Za sve zainteresirane čitatelj-e/ice She.hr-a osigurali smo 5% popusta pri upisu u neki od programa Poslovnog učilišta Promotor.
Kako biste iskoristili financijsku pogodnost koju Vam osigurava She.hr,
na e-mail adresu [email protected] pošaljite nam mail s naslovom PROMOTOR, te navedite svoje podatke:

– Ime i prezime
– Adresu
– Korisničko ime
– Broj mobitela
– te program za koji ste zainteresirani

Vaše podatke proslijediti ćemo u Promotor, gdje ćete uz predočenje osobne iskaznice ostvariti pravo na popust pri upisu i vaše putovanje k novim znanjima može početi.

Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

U Facebook grupi Be your own boss započele su prijave za šesti krug besplatnog mentorskog programa.

Zanimljivosti

Program Viasat History donosi vam sve tajne religije s najviše sljedbenika na svijetu.

She Book Club

Svrha mu je na međunarodnoj razini usmjeriti pozornost vlada i naroda na dostupnost obrazovanja kao sredstva za izlazak iz siromaštva.

Zdravstveni karton

Trenutna situacija s korona virusom nije razlog da se odustane od edukacije koja je izuzetno važna i upravo je zato udruga Europa Donna Hrvatska i ove...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.