Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Odnosi

Želite ga natrag? Učinite nemoguće!

Kako vratiti bivšeg u ljubavno gnijezdo?

Ako ste u potrazi za načinom kako vratiti bivšeg u još toplo ljubavno gnijezdo, predlažemo vam da preskočite ponižavajuće opijanje i javnu osvetu, koja bi ga mogla otjerati još dalje.

Poslušate neke od naših savjeta kako vratiti izgubljenu ljubav.

Pronađite zajednički jezik

Ako se pronađete u začaranom krugu u kojem se glavna riječ vrti oko razloga zbog kojeg ste prekinuli, nemojte pokazivati neslaganje s partnerom. Nastojte pronaći zajednički jezik i dopustite istini da izađe na površinu, na kraju krajeva, ispričajte se za ono loše što ste napravili. Ponekad je bolja opcija biti voljen nego biti u pravu.

Bez uvjeravanja, molim

Svaki pokušaj uvjeravanja bivšeg u stvari zbog kojih bi vam se trebao vratiti može ga otjerati još dalje. Upravo ga takvi očajnički pokušaji ohrabruju u uvjerenju da mu je bolje bez vas. Naime, muškarce privlače žene koje odišu samopouzdanjem. Vrijeme je da kročite u život sa smiješkom na licu jer će ga upravo ta pozitivna energija natjerati da vam se vrati.

Preuzmite odgovornost

Umjesto da ga proglasite krvnikom vaše ljubavi, prekid sagledajte iz malo šire perspektive te razmislite o tome kako ste vi pridonijeli kraju ljubavi. Primjerice, ako ste imali naviku preispitivati svog partnera, čini se da imate problema s povjerenjem u drugu stranu, a samim time i u sebe.

djevojkaNeka on dođe vama

Činjenica je da muškarci više cijene žene oko kojih se oni sami moraju potruditi. Unatoč tome što vam bivši neizmjerno nedostaje, ne znači da mu morate olakšati. Umjesto da ga zovete svaki puta kada se osjećate usamljenima, rame za plakanje potražite kod prijatelja. Razmislite, kako mu možete nedostajati ako ste na svakom njegovom koraku.

Budite sami sebi na prvom mjestu

Ako vaša ljubavna veza dobije priliku za novi početak, iskoristite je na najbolji mogući način. Nikako ne nastavljate svoju ljubavnu putanju s pozicije na kojoj ste stali. Umjesto gradnje na ruševinama, osvrnite se na stvari koje su pošle po zlu i sporazumno ih riješite. Mislite na sebe i svoje potrebe i nemojte dopustiti da vas on uvjeri da ste vi krivac za prekid.

Zadržite optimizam

Novi početak je prilika za jasno postavljenje ciljeva. Dopustite da se stvari razvijaju svojim tijekom i ostanite otvoreni za sve opcije. Ako ne uspijete u svojem pokušaju vraćanja bivšeg dečka pokušajte to protumačiti kao priliku da vam u život uđe netko novi.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Život u dvoje

Vjenčanja su nešto o čemu skoro svaka djevojka sanjari od malih nogu. Stvara planove i kreira ideje kako će taj savršeni dan izgledati u...

Suncokreti na oblacima

Ne javljam se... Satima, danima, možda će proći i neki mjesec. 

Život u dvoje

Spremite se, ako već niste naučili, koje su to važne lekcije koje će vas brak naučiti, a nitko drugi vam to neće na vrijeme...

Horoskop

Svi znamo što su leptirići u trbuhu, ali prava je ljubav nešto drugo.

Advertisement