Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

She Book Club

Želite li nadvladati negativne emocije?

Ovladajte svojim emocijama knjiga je koja će nas naučiti kako emocije funkcioniraju i kako ih možemo upotrijebiti kao alat za osobni rast.

Osjećate se kao da niste dovoljno dobri? Trebate pomoć kako biste se nosili sa stresom?

Ovladajte svojim emocijama knjiga je koja će nas naučiti kako emocije funkcioniraju i kako ih možemo upotrijebiti kao alat za osobni rast. Budući da emocije određuju kvalitetu naših života, razumijevanje načina njihovog funkcioniranja može nam pomoći stvoriti idealan život i ispunjenje naših potencijala.

Knjiga je vrlo praktična i sadrži radnu bilježnicu koja nas vodi korak po korak dok učimo kako živjeti sretnijim i ispunjenijim životom. Kroz dobro osmišljena poglavlja i lekcije, naučit ćete 31 jednostavnu strategiju za nošenje s negativnim emocijama, kako promijeniti svoju priču i imati bolju kontrolu nad svojim životom, kako se nositi sa stresom, strahom, zavisti i ljubomorom te kako upotrijebiti emocije za poticanje vašeg osobnog rasta. Ukratko, knjiga predstavlja „priručnik koji su nam naši roditelji trebali dati još prilikom rođenja“, kaže autor Thibaut Meurisse.

Ovaj francuski autor je osobni trener, posvećen samorazvoju i fasciniran moćima mozga. Njegova je osobna misija pomoći ljudima da ostvare svoj potpuni potencijal i dosegnu više razine ispunjenja i svijesti.

Način na koji se osjećate određuje kvalitetu vašeg života. Vaše emocije mogu učiniti vaš život jadnim ili zaista čarobnim. Zbog toga su one jedna od najvažnijih stvari na koje se trebamo fokusirati. Vaše emocije unose boje u svako vaše iskustvo i mogu biti vaš moćan vodič. One vam mogu reći da nešto nije u redu i omogućiti vam da napravite promjene u svom životu. Takve kakve jesu, one mogu biti među najmoćnijim alatima za vaš osobni rast.

Thibaut Meurisse

Ovladajte svojim emocijama prva je u nizu serijala „Ovladavanje vještinama“ i dostupna je u svim većim knjižarama te na web shop-u nakladnika: www.budilnikizdavastvo.com.

Ovom prilikom darujemo jednu čitateljicu.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 21. travnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Izabela Anka.

Ne propustite

Budi fit

Mnoge studije imaju različite nalaze koji se oslanjaju na različite čimbenike i željene rezultate, ali postoji općenito optimalno vrijeme za vježbanje

Duh i tijelo

Odlazak na posao čini vas nervoznom?! Kažu, kurkuma pomaže.

Seks

Seks je vrlo važan za intimno povezivanje u braku ili vezi, ali ponekad i neočekivane svakodnevne stvari mogu smanjiti libido

Duh i tijelo

Potrebe za magnezijem se povećavaju tijekom rasta, trudnoće ili dojenja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.