Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Želite sjajnu kožu? Ovo trebate jesti

Svi mi trebamo kožu koja sjaji i ova hrana će nam u tome pomoći.

Niti jedna vrsta hrane ne može vratiti vrijeme unatrag, neka hrana može poboljšati vaš izgled I usporiti proces starenja. Ako pojedete šaku suhih smokvi povećat će vam se količina antioksidanta u krvotoku. Dvije suhe smokve sadrže puno vlakna. Crvena paprika je još jedna vrsta hrane koja je dobra za vašu kožu. Crvene paprike sadrže vitamine A, C i E koji su dobri za kožu. Lubenice koriste za zaštitu kože od sunčanih opeklina. Svejedno morate nanositi ulje za sunčanje. Stoga, kad idete u kupovinu, nemojte zaboraviti staviti ovu hranu na popis. Svi mi trebamo kožu koja sjaji i ova hrana će nam u tome pomoći. Savjeti-hr.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Odlična maskara je neizostavni dio svakog make-up looka, naročito tijekom ljeta kada nam je potrebno da bude otporna i moćna.

Beauty report

Nanošenje dnevnog make up-a trebalo bi biti nešto najlakše i najjednostavnije (i najbrže, pogotovo ujutro za spavalice!).

Savjeti i preporuke

Brusnica je zdrava niskokalorična hrana, bogata vlaknima, vitaminima i mineralima, među kojima dominiraju vitamini C, A, E, minerali kalcij, kalij, magnezij i željezo. 

Gastronomija

Mediteranska prehrana jedna je od najpopularnijih, a mogli bismo reći i da je više od same prehrane.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.