Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kultura

Žena koju je volio prije mene

Osvoji roman koji je spoj napetog trilera i prekrasne ljubavne priče.

Dorothy Koomson suvremena je engleska književnica. Diplomirala je psihologiju i novinarstvo. Svi su njezini romani proglašeni bestselerima prema Sunday Timesu. Djela su joj prevedena na tridesetak svjetskih jezika, a u biblioteci KDS već je objavljen njen hit Kći moje najbolje prijateljice.Libby ima sređen život, predivnog muža i veliku kuću uz more. Zvuči idealno, no je li uistinu tako? Preko Libbyne sreće pada velika sjena Jackove pokojne supruge Eve. Libby više nije sigurna u Jackove osjećaje i pita se je li ju ikada stvarno volio, i je li prebolio Eveinu smrt. Što uopće zna o muškarcu za kojeg se tako ishitreno udala i o naizgled savršenoj Eve? Libby pronalazi Eveine dnevnike koje je započela pisati još kao adolescentkinja. Iz njih doznaje zapanjujuće činjenice o Eveinoj prošlosti i Jackovim obiteljskim tajnama. Je li na kraju Eve ubijena ili je u pitanju splet nesretnih okolnosti? Je li Jack s time povezan? Može li Libby vjerovati Jacku?

OSVOJI KNJIGU

Znanje vam poklanja knjigu Žena koju je volio prije mene autorice Dorothy Koomson.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom ŽENA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Što je diplomirala autorica romana?

Vaše prijave primamo do 7. veljače 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnica knjige je Irena Ivančić, čestitamo!


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Prava poslastica za ljubitelje fantastičnih bića, čudesnih želja i snažnih čarobnjaka!

Suncokreti na oblacima

Zašto se i dalje baviti bivšim partnerima koji ih više gotovo niti ne doživljavaju, osim u segmentima u kojim moraju, tipa, zajednička djeca?

She Book Club

Iz Znanja javljaju kako će promjenom formata atraktivni naslovi ove popularne biblioteke postati pregledniji i, u duhu svog imena, dostupni svim čitateljima.

She Book Club

Uhvaćena u mrežu prijevare i ljubomore, Jessica mora upregnuti sve svoje intelektualne snage kako bi nadjačala inteligentnog i vještog protivnika.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.