Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
<a href="https://www.freepik.com/free-photos-vectors/summer">Summer photo created by katemangostar - www.freepik.com</a>

Život u dvoje

Žene od kojih muškarci bježe glavom bez obzira

Provjerite ne spadate li vi možda među njih?

Nikako ne shvaćate kako to da vaš ljubavni život ne cvjeta. Lijepa ste, mlada, simpatična, u čemu je problem? Možda ste vi jedna od onih koju kada muškarac vidi, da petama vjetra. Američki psiholog Michael Stevenson napravio je popis žena od kojih muškarci bježe glavom bez obzira. Provjerite ne spadate li vi možda među njih?

Mrziteljica muškaraca

Ona je samostalna žena kojoj ne treba muškarac da upije ili da ju zaštiti. Uspješna je i nezavisna pa je zato izazov za svakog muškarca koji će je pokušati ukrotiti, promijeniti i natjerati da ga zavoli. No, zbog njezine neovisnosti i snage, muškarci s njom ne ostaju duže u vezi.

Nesigurna djevojčica

Muškarci se lako zaljube u ovaj tip žene, ona je nježna i treba ju zaštititi, što muškarcima u početku imponira jer se osjećaju jako i željeno. Iako u početku veze glumi da je samostalna i sposobna, kako vrijeme odmiče njezina cmizdravost sve više dolazi do izražaja. Stalno je nezadovoljna, cmizdri za svaku sitnicu…Neminovno je da ju muškarac više ne vidi kao nježnu već kao cvilidretu i ostavi ju.

Sponzoruša

Muškarci u većini slučajeva vole sređene žene koje drže do sebe. Ipak kad on shvati da djevojka uživa u tom da joj on sve kupuje, a ne ona sama, pojavljuje se upozorenje – sponzoruša u blizini! Ovakav tip žene se ne zaljubljuje u muškarca nego u njegov stil života i sretna je samo onda dok od njega dobiva sve što želi. A muškarac i njegov novčanik su sretni kad je se riješe.

Ledena kraljica

Ona izgleda zanosno, al’ pogled joj je hladniji od ledene sante. Ipak, to je ne sprečava da koketira sa svima i pritom uzdiže svoj ego do neslućenih visina. Ne voli nježnosti i nepotrebne fizičke dodire te joj je najbitnije da je lijepa.

Gospođica idealna

Sve na njoj je savršeno, od odjeće, šminke pa do manira. Nikada ne ulazi u nepotrebne diskusije i za sve je sposobna. Kako je ona savršena to očekuje i od svog partnera, što on naravno teško može dostići jer ona je ipak najsavršenija. Muškarac to neko vrijeme koje provodi s njom može zaboraviti na gledanje televizije s nogama na kauču. U svakom slučaju to je veza savršeno kratkog vijeka.

Inspektorica

Hercule Poirot i Miss Marple nisu joj ravni. Ona ima savršeno pamćenje, stalno ispituje i propituje kako bi uhvatila nekog u najmanjoj laži, a kad u tom uspije, užitak joj je uzviknuti ‘A ha, znala sam’. Zapravo bez obzira na ispitivanje, muškarac koji je s njom u vezi je uvijek kriv, što on neće baš dugo trpjeti. Optuženička klupa je tvrda pa će on pobjeći negdje gdje je mekše.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Život u dvoje

I vi nikako pronaći ili jednostavno ne znate kako zavesti muškarca? Je li u pitanju samo manjak sreće?

Seks

Ovo nikako nemojte ignorirati!

Suncokreti na oblacima

Tip me oduševio, kako bi se reklo, izuo me iz cipela jednim potezom, lansirao me u svemir.

Seks

Nećete vjerovati, ali samo osam posto nevjernih muškaraca priznalo je da su u tuđi krevet skočili isključivo zbog tjelesnih užitaka.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.