Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Žene ženama – odvoji vrijeme za sebe

Besplatni programi u Makronovi povodom Dana žena.

Puno je zanimljivih akcija za Dan žena, 8. ožujka, a jedna od takvih održava se u Makronovi, ustanovi koja njeguje cjeloviti pristup življenju. Ime akcije je Žene ženama, koja će se, održati u nedjelju, 7. ožujka – uoči samog Dana žena. U sklopu ovog programa možete doživjeti malo drugačiji Dan žena. Uz hrpu obveza, taj dan vjerojatno provedete kao i svaki drugi, iako bi za promjenu bilo lijepo raditi nešto novo i drugačije. U Makronovi vas očekuju besplatni edukativni programi.

Tako možete na taj dan saznati kako u obnavljanju može pomoći prirodna prehrana, naučiti pripremati npr. zdravi doručak, kako pratiti tjelesne i životne cikluse žene i koja su eterična ulja najbolja podrška zdravlju žene. Nučite kako su povezani seksualnost i slika o nama samima te koja će vam tjelovježba najbolje odgovarati. Isprobat ćete i shiatsu te Dr.Hauschka obnavljajuće tretmane.

Uz druženje možete s raznim stručnjakinjama brbljati o temama koje vas zanimaju.

Ova se akcija odvija u sklopu Makronovina koncepta Cjelovito zdravlje žene, čija je autorica Jadranka Boban Pejić.

Predbilježite se na broj telefona 099 4629 060, radnim danom od 10 do 16 h, a odigrajte i nagradnu igru na stranici www.makronova.hr.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Beauty report

Svaki sastojak Dnevne kreme s marelicom promiče zdravlje i vitalnost kože.

Financije

Jeste li znali da se financijska pismenost uči od malena? Saznajte kako svoje dijete naučiti vještini pametnog upravljanja novcem!

Obitelj

Holistički pristup, učenje uz igru, suvremene pedagoške metode – novootvorena Osnovna škola Centar jedina je privatna škola u Zagrebu koja prati redovni kurikulum Ministarstva...

Duh i tijelo

Edukacija i učenje od malih nogu pomažu u izgradnji moralnih vrijednosti i intelektualni vještina.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.