Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Ženstvena silueta H&M donjeg rublja

Senzualna jesenska shapewear linija za oblikovanje figure.

Shapewear kolekcija donjeg rublja iz H&M-a oblikuje tijelo, skriva nedostatke i naglašava obline, a uključuje grudnjake i visoko rezane gaćice, haljine, suknje, kratke i duge tajice, te dolazi u crnoj i bež boji te s uzorkom crno-bijelih cvjetova obrubljeno čipkom.

Uska crna haljina s čipkastim detaljima oblikuje figuru u siluetu pješčanog sata, a posebno oblikuje bedra i trbuh. Nosi se u kombinaciji s grudnjakom.


Haljina 179 kn

Donje rublje u boji kože savršen je izbor kada se rubovi ne smiju nazirati ispod odjeće. Visoko rezane gaćice oblikuju bokove i ravnaju trbuh, a nose se u kombinaciji s grudnjakom bez naramenica.


Gaćice 69,90 kn, grudnjak bez naramenica 99, 90 kn

Kratke biciklističke ili duge tajice i uska suknja oblikuju trbuh, bedra, bokove i stražnjicu, a dizajnirane su za nošenje ispod odjeće delikatnije tkanine.


Tajice 59,90 kn, suknja 149 kn, grudnjak 149 kn

Push-up grudnjak savršeno oblikuje i podiže grudi, a model s nevidljivim rubovima prikladan je za nošenje ispod odjeće finih tkanina.


Push-up grudnjak 149 kn

Može se kombinirati s hipstericama ili visoko rezanim gaćicama s uzorkom crno-bijelih cvjetova obrubljenim čipkom.


Gaćice 69, 90 knClick to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Trendovi

Da bismo preostale dvije trećine dana bili aktivni, svježi, odmorni i zdravi trebamo pomno odabrati odjeću i donje rublje koje nosimo i u kojem...

Budi fit

Kada se govori o mršavljenju, mnogi nisu sigurni što je učinkovitije u gubljenju kilograma – vježbanje ili dijeta?

Duh i tijelo

Nedavno istraživanje provedeno u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice pokazalo je kako je 76.1% žena nezadovoljno vlastitim tijelom u prvoj godini nakon poroda.

Fashion report

Zagrebački boutique donjeg rublja Intima moda koji već više od 20 godina uspješno posluje na lingerie tržištu predstavlja novu proljetnu kampanju.

Advertisement