Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Ženstveni i njegovani nokti

Poklanjamo besplatnu ugradnju noktiju u Studiju za nokte Cat's.

Ugradnja noktiju je postupak produživanja noktiju umjetnim nastavcima i nanošenjem UV gela. To je proces koji traje otprilike dva sata i zahtjeva veliku preciznost i profesionalnost. Kako raste vaš prirodni nokat, tako sa njim raste i umjetni, te je potrebno otprilike jednom mjesečno na korekciju nokta i nadopunu gelom.

Prednosti umjetnih noktiju su brojne. Osim što vam ruke izgledaju ženstveno i njegovano, vrlo su praktični jer ih ne morate svakodnevno uređivati nego jednom mjesečno. Puno su čvršći od prirodnih noktiju, pa do pucanja i ne dolazi tako lako. Također, ako ih odlučite sami lakirati, lak se puno bolje i duže drži na geliranim noktima. Da bi vam nokti izgledali estetski dobro i bili dugotrajni i kvalitetni, preporuča se da posjetite specijalizirani salon koji koristi profesionalne proizvode za nokte.Studio za nokte Cat's nalazi se u samom centru Zagreba (Savska 10) a među svojim uslugama nudi sve što je potrebno za blistave nokte. U ponudi salona možete pronaći: ugradnju noktiju, produživanje, geliranje, lakiranje ili običnu manikuru. A da bi nokti bili zaista posebni i unikatni, možete ih ukrasiti nail artom ili piercingom.

Ukoliko želite postati nail designer, Studio za nokte Cat's organizira tečajeve ugradnje noktiju. Za polaznike tečaja, kao i za vjerne klijente studio nudi  posebne popuste i pogodnosti, a za one koji to još nisu, organizirane su redovite mjesečne akcije.U studiju za nokte Cat's dočekat će vas  vrhunski stručnjaci koji koriste visokokvalitetne profesionalne proizvode za nokte, njemačke i švicarske proizvodnje koje možete i kupiti po izrazito povoljnim cijenama.

OSVOJI UGRADNJU NOKTIJU

Studio za nokte Cat i She.hr poklanjaju trima čitateljicama ugradnju noktiju.

Ako se želite osvojiti nove noktiće, pošaljite nam mail na adresu [email protected] s naslovom CAT te navedite točan odgovor na postavljeno pitanje, svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela, i knjiga možda postane vaša!

Koliko otprilike traje tretman ugradnje noktiju?

Prijave primamo do 3. studenog, nakon čega ćemo objaviti dobitnike!

Vaš She.hr

Drage naše,
dobitnice tretmana ugradnje noktiju u Studiju za nokte Cat su: Josipa Ban, Monika Žugaj i Ivana Klasan.
Informaciju o korištenju tretmana primiti će na mail.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Bazni lakovi i nadlakovi idealan su dodatak vašoj manikuri jer bazni lak štiti i njeguje nokte, dok nadlak omogućuje da lak na noktima traje...

Zdravstveni karton

Iako su najčešće nalakirani, gelirani, pa nerijetko zaboravimo kakvi su doista, zdravi nokti odlikuju se ružičastom bojom i glatkom površinom.

Savjeti i preporuke

Dovoljna su vam ova 4 jednostavna i praktična savjeta.

Beauty report

Upoznajte moć proizvoda Oil n More koji pruža savršenu njegu ruku.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.