Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

ZIGGY AGAIN: Nova kampanja za kolekciju nakita brenda Mirio inspiraciju pronalazi u činu bunta

ZIGGY AGAIN je kolekcija narukvica od silver-filled žice i crno-bijelog poludragog kamenja  – onix, gorski kristal i mjesečev kamen, ručno oblikovana i s primjercima koje naglašavaju autentičnost koncepta – bunt kao poticaj.

Privučena magnetizmom transformacije i eklektičnim futurizmom, dizajnerica Ružica Milenković inspiraciju za novu kampanju narukvica brenda Mirio pronalazi u činu bunta i japanskim dizajnerima Kansaiju i Yohjiu Yamamotu, koji su u isto vrijeme, ali svaki na svoj način, pomicali granice i stvorili neke od najvećih fenomena moderne pop kulture.

Ekscentričnost bez ograničenja Kansaia Yamamota oblikovala je legendarnog Ziggyja Stardusta, alter ega Davida Bowieja čiji je modni bunt bezvremenski, a Yohji Yamamoto je pak svojim modelima asimetričnih, širokih, crnih odjevnih predmeta ignorirao i šokirao unaprijed uspostavljene harmonije. Kolekcija ZIGGY AGAIN nadahnuta je radom i djelovanjem ovih modnih ikona, a rezonira i danas zbog stalne potrebe umjetnika za kreativnim impulsima.

«Izazov je bio odmaknuti se od klasične Mirio narukvice, od kompaktne podloge i boja. Zakomplicirati stvar ili razbiti cjelovitost podloge i na «praznoj» središnjoj površini narukvice sa crnim i bijelim poludragim kamenjem izgraditi nove strukture. Tako dekonstruirana Mirio narukvica je neutralna, ali svojom linijom jednako dobro funkcionira u street style modi ili punk-glam rock outfitu. Ipak, ova intervencija ima neočekivano i notu romantike…»  kaže dizjanerica Ružica Milenković.

ZIGGY AGAIN je kolekcija narukvica od silver-filled žice i crno-bijelog poludragog kamenja  – onix, gorski kristal i mjesečev kamen, ručno oblikovana i s primjercima koje naglašavaju autentičnost koncepta – bunt kao poticaj.

Naruk. Lady Stardust – dar čitateljici
  • www.mirio-design.com
  • Instagram: https://www.instagram.com/miriodesign/
  • Dizajn: Ružica Milenković @miriodesign
  • Fotografije: Karlo Jelić @karlojelicphotography
  • Make up: Lucija Milković
  • Model: Kristina Vrdoljak @abschiessen
  • Kreativni direktor: Dalibor Jakus @daliborj

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 22. srpnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Maja Seki.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

S modne piste

U fashion editorijalu snimljenom na zagrebačkim ulicama pogledajte kako Teuta kombinira nakit s neizostavnim oversize blazerima, hit modelima traperica, bomber jaknom i vječnim balonerom.

Trendovi

Povezanost ljudi koji nose FREYWILLE nakit, zanimljivo  je interpretirao Ante Odak kroz seriju fotografija  nadahnutih dalmatinskim tiramolima.

Trendovi

Trenutak u kojem ste sada nikada se više neće ponoviti, a na vama je da od njega kreirate uspomenu koja će vas dugo podsjećati...

Fashion report

Nakit koji možete nositi zasebno ili u nizovima, predstavlja ultimativni must have ovog ljeta te posebno naglašava osobnost osobe koja ga nosi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.