Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Zigmanov Bambi napokon u dućanima

Antonia Dora Pleško promotorica je dizajnerskih dječjih kolekcija.

Željno iščekivana dječja pret-a-porter kolekcija Bambi by Zigman, od ovog tjedna je u prodavaonicama. Na Dove Fashion.hr-u održanom u ožujku premijerno je predstavljena Bambijeva kolekcija za jesen-zimu 2011./12. koja je doživjela prave ovacije. Dječja dizajnerska linija za Bambi plod je suradnje svestranog riječkog dizajnera i domaće tvornice obuće i odjeće za djecu koja je nastala u sklopu projekta Fashion.hr Industrija.

Atraktivna dječja linija obilježena je print motivima i snažnim koloritom, a u stvaranje je utkana nevjerojatna količina energije mladog i iznimno talentiranog Zigmana i Bambi branda te kao takva nudi odlične odjevne komade po super cijenama."Bambi je ono što su željele sve moje dugogodišnje mušterije. Pa svaka mama želi dijete u Zigmanu! Eto, napokon sam krenuo i tim smjerom i iznimno sam sretan što će se u dućanima Bambi naći ta posebno dizajnirana linija dječje odjeće koja je rađena kako bi postala hit među klincima", izjavio je dizajner Juraj Zigman.

Dječji brand Bambi u sklopu nagrađivanog projekta Fashion.hr Industrija predstavio je i svoju promotoricu za dizajnerske kolekcije Bambi by Zigman i Ana Maria Ricov for Bambi. Za promotoricu je odabrana simpatična Antonia Dora Pleško, zvijezda Supertalent showa, a fotografije je snimio poznati modni fotograf Šime Eškinja.

Vesela Zigmanova pret-a porter kolekcija od 22. kolovoza nalazi se u prodaji u Bambi prodavaonicama, a sredinom rujna na policama će se naći i dizajnerska linija dječje obuće Ana Maria Ricov for Bambi. Odjeća će biti od broja 4 pa do broja 12 , a obuća od broja 31 do broja 38.

Dizajnersku kolekciju Bambi by Zigman potražite u Bambi prodavaonicama u Zagrebu (West Gate), Varaždinu, Osijeku (Portanova), Vinkovcima, Splitu, Šibeniku i Dubrovniku ili uskoro preko Bambi web shopa.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Eucerin zaštita od sunca za dječju kožu posebno je razvijena kako bi zaštitila nježnu kožu i pružila učinkovitu biološku zaštitu stanica.

Zanimljivosti

Uspješno partnerstvo trgovačkog lanca Lidl Hrvatska i Hrvatske gorske službe spašavanja nastavlja se četvrtu godinu zaredom. Iza njih su brojni uspješni projekti i akcije,...

Zanimljivosti

Pod utjecajem zapadnjačkog stila života i visoke razine stresa, imunosni sustav često daje neadekvatan odgovor što se u moderno doba prepoznaje već u dojenčadi,...

She Book Club

Djeci trebaju okruženja koja će im pružiti dovoljno mjesta za pojedinu aktivnost ili istraživanje pa mnogi teoretičari Reggio metode prostor nazivaju – trećim odgajateljem!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.