Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Zimska njega ruku

Ove srijede Kozmo je pripremio sniženje od 30% na sve kreme za ruke i univerzalne kreme.

U hladnim jesenskim danima posebnu pažnju treba poklanjati njezi naše kože i njenoj zaštiti od loših vremenskih uvjeta. Ruke su posebno osjetljive stoga su kreme vaš najveći saveznik.

Dolaskom hladnijih dana, toplijom odjećom štitimo svoje tijelo od loših vremenskih utjecaja, no ono što nam često ostane izloženo hladnom zraku, vjetru i kiši jesu naše ruke. Zbog toga je iznimno važno, u ovom periodu, poklanjati posebnu pažnju njezi ruku. Najveća hrvatska drogerija Kozmo donosi vam par savjeta o čuvanju zdravlja vaših ruku.

                     

Kako bi koža na rukama izgledala zdravo, potrebno je posvetiti joj svakodnevnu njegu. Važno je ruke mazati kremom svaki dan, pogotovo kada dođu hladniji dani. Pripazite da kreme sadrže zaštitni SPF faktor bez obzira na vremenske uvjete. Najčešća pogreška većine žena jest da ne nose rukavice dok peru suđe ili čiste.

            

Sredstva koja se upotrebljavaju za vrijeme čišćenja narušavaju PH vrijednost te ubrzavaju starenje kože, stoga nikada ne zaboraviti staviti zaštitne rukavice. Svaki put nakon pranja ruku nanesite kremu ili losion za ruke. Ne zaboravite na rukavice ako često radite u vrtu teške poslove ali i tople rukavice za zimu. Ukoliko redovno posjećujete manikera, raspitajte se za sanitarne uvjete salona.Ove srijede, 14. studenog Kozmo je pripremio sniženje na sve kreme za ruke i univerzalne kreme od 30 %.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Beauty report

Ako su vaše oči odraz vaše duše, jesu li vaše ruke odraz vaše ljepote?

Savjeti i preporuke

Ako želite nešto posebno i zaista učinkovito, onda pokušajte napraviti sami svoj dezodorans.

Beauty report

Revitalizirajte kosu u tren oka maskama iz kućne radinosti.

Seks i osjećaji

Seksi žena je samouvjerenija, odlučna te lakše dolazi to postavljenih ciljeva.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.