Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Život podstanara

Detaljima uljepšajte unajmljeni životni prostor.

Velik dio populacije živi u iznajmljenom stambenom prostoru. Ovisno o dobroj volji najmodavca, neki imaju slobodne ruke što se tiče preuređenja prostora dok su drugi jako ograničenih sposobnosti prilikom uređenja interijera. Naravno da svi želimo uljepšati svoj životni prostor, ali u ovakvim slučajevima nameće nam se pitanje: Kako? U što investirati budući da ne znaš koliko ćete se zadržati u prostoru niti kakav će biti idući.

1. Šalice i tanjuri

Iako ne misliš da posjeduješ kuhinju iz snova, mali detalji te svakako mogu usrećiti. Ispijanje jutarnje kave iz prelijepe šalice uljepšat će ti dan, baš kao i ručak iz najdražeg tanjura.Ovdje si možeš dati oduška, kupi si i neku skupocjenu dizajnersku šalicu. Te sitnice možeš ponijeti sa sobom u drugi dom, a uvijek ćeš uživati u njima.

2. Tepisi i krpare


Šareni ili jednobojni, dostupni po cijeni već od 20 kn. Možeš ih stavljati bilo gdje, u kuhinju, kupaonicu, dnevni boravak, čak i na balkon.Jednostavno se održavaju, a savršeno se uklapaju u svaki interijer.

3. Presvlaka za naslonjač

U većini slučajeva nećeš dobiti stan s prekrasnom sofom, po zadnjem kriku mode (ili po tvom ukusu), stoga uvijek imaj sa sobom presvlaku.Odaberi boju i uzorak koji najviše voliš, i najružniju sofu ćeš zavoljeti. Možeš kombinirati presvlaku s tepihom, tako da gdje god se seliš, znaš da će se lijepo uklopiti.

4. Komoda

Jedan od važnijih elemenata u interijeru je upravo komoda.Svojom funkcionalnošću i estetikom svakom interijeru može dati poseban pečat, a njena dobra strana je što svoje mjesto može pronaći u svakom kutku bilo da je riječ o spavaonici, hodniku ili dnevnom boravku.

Esteta.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Znamo da vam kroz glavu upravo prolazi misao kako vam ne treba još cijeli niz stvari na popisu dnevnih obaveza…

Moj dom

Kupnja prvog stana jedan je od najvažnijih trenutaka u svačijem životu.

Moj dom

Možete uživati i u difuzoru vlastite izrade – bez nusproizvoda izgaranja ili umjetnih tvari.

Moj dom

Dom bi trebao biti naše utočište, a stvaranje ugodnog ambijenta u životnom prostoru nije veliki izdatak.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.