Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Život podstanara

Detaljima uljepšajte unajmljeni životni prostor.

Velik dio populacije živi u iznajmljenom stambenom prostoru. Ovisno o dobroj volji najmodavca, neki imaju slobodne ruke što se tiče preuređenja prostora dok su drugi jako ograničenih sposobnosti prilikom uređenja interijera. Naravno da svi želimo uljepšati svoj životni prostor, ali u ovakvim slučajevima nameće nam se pitanje: Kako? U što investirati budući da ne znaš koliko ćete se zadržati u prostoru niti kakav će biti idući.

1. Šalice i tanjuri

Iako ne misliš da posjeduješ kuhinju iz snova, mali detalji te svakako mogu usrećiti. Ispijanje jutarnje kave iz prelijepe šalice uljepšat će ti dan, baš kao i ručak iz najdražeg tanjura.Ovdje si možeš dati oduška, kupi si i neku skupocjenu dizajnersku šalicu. Te sitnice možeš ponijeti sa sobom u drugi dom, a uvijek ćeš uživati u njima.

2. Tepisi i krpare


Šareni ili jednobojni, dostupni po cijeni već od 20 kn. Možeš ih stavljati bilo gdje, u kuhinju, kupaonicu, dnevni boravak, čak i na balkon.Jednostavno se održavaju, a savršeno se uklapaju u svaki interijer.

3. Presvlaka za naslonjač

U većini slučajeva nećeš dobiti stan s prekrasnom sofom, po zadnjem kriku mode (ili po tvom ukusu), stoga uvijek imaj sa sobom presvlaku.Odaberi boju i uzorak koji najviše voliš, i najružniju sofu ćeš zavoljeti. Možeš kombinirati presvlaku s tepihom, tako da gdje god se seliš, znaš da će se lijepo uklopiti.

4. Komoda

Jedan od važnijih elemenata u interijeru je upravo komoda.Svojom funkcionalnošću i estetikom svakom interijeru može dati poseban pečat, a njena dobra strana je što svoje mjesto može pronaći u svakom kutku bilo da je riječ o spavaonici, hodniku ili dnevnom boravku.

Esteta.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Dobar posao

Sanjarenje o obećavajućoj ideji, a zatim izvršavanje svoje vizije svakako je važno u poslovanju. No, to nije jedina stvar. Uspjeh je također bitan.

Moj dom

Vrijeme je za novu IKEA kuhinju ili tek useljavate u stan pa trebate osmisliti i izabrati svoju prvu kuhinju?

Moj dom

Svakodnevna rutina čišćenja može biti jednostavna, učinkovita i sigurna

Moj dom

U ovom ćemo članku istražiti različite strategije i tehnike koje možete primijeniti kako biste svoj dom učinili modernijim.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.