Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Zlatna djevojka u novogodišnjoj noći

Make-up artisti i dalje su fascinirani bojom plemenitog metala na licu.


Zlaćani sjaj na licu, ako je suditi po vizažističkim prijedlozima make-upa za zimu, i ove sezone je "in". Metalik make-up savršen je upravo za ovo doba godine, jer u svečanim večerima kada želimo izgledati glamurozno i besprijekorno, podaruje instant – glamurornost koja se dobro uklapa uz različite odjevne stilove. Zlatna šminka uvijek je dobar odabir jer daje blistavost i trenutno osvjetljava lice.

Svjetlucanje mikročestica make-upa zahvaljujući najnovijim teksturama i "high-tech" formulama daju licu svijetao, njegovan i prirodan izgled. Efekt zdrave i sjajne puti postiže se proizvodima koji sadrže reflektirajuće čestice, shimmerima.


I za svijetlopute i za tamnopute

Prednost zlatnog make-upa u tome je da pristaje svakom tonu kože dajući mu toplinu i blistavost. Slobodno se možete poigrati i metalik ružem brončane ili zlaćane nijanse, pritom pazeći da se ne pretjeruje s prevelikim nanosima boje na licu. Čisto zlatni ruž pristajat će isključivo osobama tamnoga tena. Onima svijetloga tena bit će dovoljan transparentni premaz koji neće prekriti prirodnu boju usana. Zlatni gloss može se nanijeti i preko tamnog ruža, a efektno će izgledati i nanesen samo na sredinu usana.

Kada je zlatni make-up u pitanju vrijedi općenito pravilo – koristite ga umjereno kako ne biste željene efekte učinili suprotnima. Za sofisticiraniji izgled umjesto čistog zlatnog sjenila koristite radije fine mješavine brončanih i bakrenih tonova. Ili, nanesite zlatno sjenilo na središte očnog kapka nakon sjenila kojeg i inače koristite, poručuju make-up artisti.

Za šminkanje obraza savjetuje da se nakon odgovarajućeg bronzera, lice osvijetli svjetlucavim zlatnim puderom (shimmer) ili osvjetlivačem (highlighter).


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Drama Queen

Uzevši u obzir trenutnu situaciju i činjenicu da nisam inspirirana ama baš ničim, u želji da dođem do kakve ideje, danima sam surfala Instagram...

Savjeti i preporuke

Osim što kožu možete hraniti izvana, možete joj osigurati potrebnu vlažnost i lijep izgled iznutra ako jedete prave namirnice.

Istaknuto

Prvi zadatak make-upa oduvijek je bio prikriti sitne nesavršenosti i istaknuti ljepotu.

Savjeti i preporuke

Njega nakon sunčanja ohladit će kožu, hidrirati je i nahraniti te ublažiti posljedice izlaganja UV zrakama.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.