Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Zlatni nakit s crnim i bijelim notama

Zlatarna Celje predstavila je kolekciju za proljeće i ljeto.

Zlatarna Celje predstavila je zlatnu kolekciju proljeće/ljeto 2011., koju potpisuje poznata slovenska dizajnerice Zdenke Šamec. Kolekcija je bazirana na pristupačnim komadima, dominiraju crna i bijela boja, obogaćene s mnogo detalja. Prošarana i ljubičastom koja se nalazi u prstenu koji se lako kombinira, što je pravi hit ove sezone.

Cijena: 2.537 kn                                                         Cijena: 1.964 kn

Proljeće i sve bliže ljeto potaknuli su dizajnere Zlatarne Celje na stvaranje nove kolekcije zlatnog nakita koji sadrži svijetle, jednostavne i zanimljive komade. Glavna nota kolekcije proljeće/ljeto su crna i bijela, koje prema riječima dizajnerice  zajedno stvaraju suprotnost crne i bijele, jednog od najpopularnijih trendova.

Crnu čine crni cirkoni, dok ni bijela više nije rezervirana za posebne prigode, već se može nositi u svakodnevnim prilikama. Obogaćena je s bijelim cirkonima i dijamantima, koji zajedno dočaravaju ljetnu svježinu.


Cijena: 2.526 kn                                                         Cijena: 2.565 kn

Također je korištena nježna, razigrana ljubičasta boja koja se lako kombinira, te omogućava kreativnost. Pored tradicionalnog bijelog i žutog zlata u svijetu sve veće priznanje dobiva crveno zlato, koja djeluje toplo, suptilno i uljepšava put i kožu, te postavlja nove smjernice.

Dizajnerica je kolekciju opisala sa sljedećim riječima:  "Jedna je potpuno odsustvo svih boja. Druga, prisutnost svih boja. Tajanstvena crna nastavlja svoj put, rame uz rame bijeloj, koja više nije privilegij samo vjenčanog nakita. Crni kamen ima svojstvo zaštitne energije, dok bijeli kamen simbolizira čistoću i jasnoću. "


Cijena: 1.758 kn                                                        Cijena: 2.284 kn


Zdenka Šamec priznata je slovenska dizajnerica luksuznog nakita. U svom radu posebnu pažnju posvećuje sofisticiranim detaljima, koji nakitu daju dodatnu vrijednost. U dizajniranju joj je važno da je nakit nosiv, elegantan i moderan. Njen osobni moto je: "Manje je više."


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Fashion report

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Trendovi

Ove godine, naš je cilj jednostavan - primite li poljubac, poklon ili osmijeh, samo ih šaljite dalje, stvarajući tako beskrajan krug radosti!

Fashion report

Ako vam je Frajerica Handcrafted Jewelry nakit na listi želja već neko vrijeme, sad je pravi tajming da ga ubacite u svoje virtualne košarice...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.