Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Znamo koja će boja vladati u godini pred nama

Nekonvencionalna nijansa za nekonvencionalna vremena u 2023. godinu donosi nalet optimizma i hrabrosti, potičući ekspresivnost i slobodu u svim njezinim oblicima.

Vibrantna, snažna i neustrašiva – nova Pantone boja godine je Viva Magenta! Nekonvencionalna nijansa za nekonvencionalna vremena u 2023. godinu donosi nalet optimizma i hrabrosti, potičući ekspresivnost i slobodu u svim njezinim oblicima.

Ova boja predstavljena je kao moćni blend umjetne inteligencije i ljudske kreativnosti, koje se nadopunjuju u Magentaverseu. Asertivna, ali ne agresivna, Viva Magenta sigurno će se preliti na modnu i beauty industriju, a švedski beauty tech-brend FOREO izdvojio je svoje slatke, ali snažne predstavnike ove žive nijanse.

Zbog vrhunske tehnologije i modernog dizajna, FOREO BEAR predstavlja nezaobilazni beauty gadget, koji pruža najsigurniji mikrostrujni tretman na svijetu.

Samo 3 minute su dovoljne za trening više od 65 mišića lica i vrata te čvrst i mladenački izgled kože koji će dugo trajati. Mikrostruja je siguran i bezbolan način za definiranje crta lica, a dvije mikrostrujne sfere omogućavaju istovremeno precizno tretiranje većih površina, ali i svake bore pojedinačno.

FOREO UFO 2 je vanzemaljski skincare uređaj koji istovremeno njeguje kožu i um te pruža intenzivni tretman lica u samo 2 minute.

Zvjezdani status stekao je inovativnom tehnologijom koja kombinirajući T-Sonic pulsacije, LED svjetlosnu terapiju, termoterapiju i krioterapiju, osigurava dugotrajnu hidrataciju, potiče stvaranje kolagena, ujednačava ten i smanjuje vidljivost bora i podočnjaka. Najbolje za kožu u samo nekoliko minuta!

FOREO BEAR I UFO 2 dostupni su kod službenih partnera: Douglas, Martimex, Sancta Domenica i ROX Beauty

Više

Beauty report

Na trećem dm beauty breaku dm je predstavio najnovije trendove iz svijeta ljepote i snagu boja koje nas pozivaju na kreiranje autentičnih make up...

Beauty report

Dobra je vijest da su od sada sve L'Occitane trgovine opremljene uređajem za analizu stanja kože koji mjeri šest aspekata kože; hidrataciju, hiperpigmentaciju, elastičnost,...

Trendovi

Sve više muškaraca se želi, na brz i jednostavan način, riješiti dlačica s tijela, u čemu pomaže SHR IPL+RF naprednija verzija IPL tehnologije za...

Darivanje

Koliko ste puta čuli da muškarci, iako ne njeguju svoju kožu, imaju manje problema s njom? Upravo smo se ovim i sličnim mitovima pozabavili...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.