Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Znamo koja će boja vladati u godini pred nama

Nekonvencionalna nijansa za nekonvencionalna vremena u 2023. godinu donosi nalet optimizma i hrabrosti, potičući ekspresivnost i slobodu u svim njezinim oblicima.

Vibrantna, snažna i neustrašiva – nova Pantone boja godine je Viva Magenta! Nekonvencionalna nijansa za nekonvencionalna vremena u 2023. godinu donosi nalet optimizma i hrabrosti, potičući ekspresivnost i slobodu u svim njezinim oblicima.

Ova boja predstavljena je kao moćni blend umjetne inteligencije i ljudske kreativnosti, koje se nadopunjuju u Magentaverseu. Asertivna, ali ne agresivna, Viva Magenta sigurno će se preliti na modnu i beauty industriju, a švedski beauty tech-brend FOREO izdvojio je svoje slatke, ali snažne predstavnike ove žive nijanse.

Zbog vrhunske tehnologije i modernog dizajna, FOREO BEAR predstavlja nezaobilazni beauty gadget, koji pruža najsigurniji mikrostrujni tretman na svijetu.

Samo 3 minute su dovoljne za trening više od 65 mišića lica i vrata te čvrst i mladenački izgled kože koji će dugo trajati. Mikrostruja je siguran i bezbolan način za definiranje crta lica, a dvije mikrostrujne sfere omogućavaju istovremeno precizno tretiranje većih površina, ali i svake bore pojedinačno.

FOREO UFO 2 je vanzemaljski skincare uređaj koji istovremeno njeguje kožu i um te pruža intenzivni tretman lica u samo 2 minute.

Zvjezdani status stekao je inovativnom tehnologijom koja kombinirajući T-Sonic pulsacije, LED svjetlosnu terapiju, termoterapiju i krioterapiju, osigurava dugotrajnu hidrataciju, potiče stvaranje kolagena, ujednačava ten i smanjuje vidljivost bora i podočnjaka. Najbolje za kožu u samo nekoliko minuta!

FOREO BEAR I UFO 2 dostupni su kod službenih partnera: Douglas, Martimex, Sancta Domenica i ROX Beauty

Više

Beauty report

Opusti se kao nikada prije uz FOREO skin tech uređaje! Tvoj jedinstveni SPA trenutak nadohvat ti je ruke.

Darivanje

Hairstyle News festival, uz frizerska događanja u Parizu, Londonu, Bologni i Düsseldorfu, ističe se kao jedno od najdugovječnijih i najznačajnijih događanja u frizerskoj industriji...

Savjeti stručnjaka

Ovaj inovativni timski pristup ne samo da postavlja nove standarde u liječenju pacijenata u Hrvatskoj, već teži postati centar izvrsnosti za čitavu regiju.

Zanimljivosti

Punih 25 godina BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB okuplja regionalne predvodnike i sve zaljubljenike u beauty industriju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.