Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Znamo koja će boja vladati u godini pred nama

Nekonvencionalna nijansa za nekonvencionalna vremena u 2023. godinu donosi nalet optimizma i hrabrosti, potičući ekspresivnost i slobodu u svim njezinim oblicima.

Vibrantna, snažna i neustrašiva – nova Pantone boja godine je Viva Magenta! Nekonvencionalna nijansa za nekonvencionalna vremena u 2023. godinu donosi nalet optimizma i hrabrosti, potičući ekspresivnost i slobodu u svim njezinim oblicima.

Ova boja predstavljena je kao moćni blend umjetne inteligencije i ljudske kreativnosti, koje se nadopunjuju u Magentaverseu. Asertivna, ali ne agresivna, Viva Magenta sigurno će se preliti na modnu i beauty industriju, a švedski beauty tech-brend FOREO izdvojio je svoje slatke, ali snažne predstavnike ove žive nijanse.

Zbog vrhunske tehnologije i modernog dizajna, FOREO BEAR predstavlja nezaobilazni beauty gadget, koji pruža najsigurniji mikrostrujni tretman na svijetu.

Samo 3 minute su dovoljne za trening više od 65 mišića lica i vrata te čvrst i mladenački izgled kože koji će dugo trajati. Mikrostruja je siguran i bezbolan način za definiranje crta lica, a dvije mikrostrujne sfere omogućavaju istovremeno precizno tretiranje većih površina, ali i svake bore pojedinačno.

FOREO UFO 2 je vanzemaljski skincare uređaj koji istovremeno njeguje kožu i um te pruža intenzivni tretman lica u samo 2 minute.

Zvjezdani status stekao je inovativnom tehnologijom koja kombinirajući T-Sonic pulsacije, LED svjetlosnu terapiju, termoterapiju i krioterapiju, osigurava dugotrajnu hidrataciju, potiče stvaranje kolagena, ujednačava ten i smanjuje vidljivost bora i podočnjaka. Najbolje za kožu u samo nekoliko minuta!

FOREO BEAR I UFO 2 dostupni su kod službenih partnera: Douglas, Martimex, Sancta Domenica i ROX Beauty

Više

Savjeti i preporuke

Radi se o najjefikasnijem UV filteru koji štiti od najjačih UV zraka u solarnom spektru, štiteći kožu od ultra dugih UV zraka i dubokog...

Darivanje

One se smiju, govore, zavode, ljube… a pravim ružem možeš svojim usnama dati dodatnu dimenziju i energiju.

Trendovi

Jeste li ikada sanjali o mat ružu koji traje cijeli dan bez osjećaja težine, samo prekrasna nijansa satima i satima?

Beauty report

Upotpunite svoje ljetne avanture s NIVEA SUN proizvodima i uživajte u maksimalnoj zaštiti!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.