Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Znate li o čemu razgovaraju sretni parovi?

Teme koje predviđaju sretnu budućnost.

Komunikacija je posebno važna ali i delikatna u ljubavnim vezama. Duge i uspješne veze se, naime, temelje na dobroj komunikaciji, a najgore što se u tom smislu može dogoditi je da partnerima ponestane tema za razgovor ili da jednostavno ne mogu podijeliti određene stvari.

Sretni parovi pričaju o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Sretni parovi razgovaraju o sljedećim temama:

1. Neugodni događaji iz prošlosti – važno je s partnerom bez straha podijeliti nemile, pomalo sramotne dogodovštine iz vlastite prošlosti pa čak i one koje bi najradije zauvijek izbrisali iz pamćenja.

2. Politička gledišta – nije nužno da se uvijek slažete, ali je važno da izmjenjujete svoja stajališta o dnevnim i političkim zbivanjima u zemlji i svijetu. Zdrav odnos omogućit će vam da argumentirano iznesete svoje mišljenje i vodite zanimljive diskusije.

3. Strahovi i nesigurnosti – pritom se ne misli na fobije nego na obične strahove poput sijede kose, debljine, samopouzdanja i svakodnevnih briga.

4. Djetinjstvo – neka vam partner ispriča kako je preveo djetinjstvo, je li lako sklapao prijateljstva, koje je igre najviše volio i druge sitnice.

5. Bivše veze – najteža od svih tema jer je povezana s puno osjećaja i uključuje treće osobe, ali je važno podijeliti i taj dio života i to bez međusobnog uspoređivanja.

6. Obiteljski život – radi se o jako važnoj temi jer odnosi s roditeljima, braćom i sestrama određuju vlastitu osobnost.

7. Interesi – danas se toliko toga događa da sami ne možemo sve pohvatati. Zainteresirajte se za znanje i interese partnera jer ćete sigurno nešto naučiti, a to će vam pomoći da razvijete zajednička područja interesa.

8. Televizija i filmovi – tema se čini površnom u usporedbi s bivšim vezama i političkim stajalištima, ali se iz nje mogu razviti dubokoumni razgovori o po pogledu na svijet i događaje u njemu.

9. Budućnost – ne treba stvarati pritisak i prisiljavati razgovore o braku i djeci, ali je važno da budete sigurni da zajedno idete u istom smjeru i da želite iste stravi

Metro-portal.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Ovo nikako nemojte ignorirati!

Dobar posao

Nažalost, ljude 'teškog' karaktera i negativne odnose pune konflikata ne možemo samo tako eliminirati iz života, posebno ako poteškoće imamo s članovima obitelji, kolegama...

Život u dvoje

Preljubnike ne stvara nesretna veza nego - prilika.

Duh i tijelo

Strah je jedna od četiri osnovne emocije. Kažemo da su četiri osnovne emocije radost, žalost, srdžba i strah, jer se i filogenetski i ontogenetski...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.