Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

S modne piste

Zov dekadencije na Nivea Cro A Porteru

Boudoirke će predstaviti novu seksipilnu kolekciju – 'Boudoirawrrrr'.

Modni duo Boudoir će na Nivea Cro A Porter Black pisti predstaviti svoju najnoviju kolekciju. Značajno je i to što je ovo šesnaesta suradnja modne manifestacije i hvaljenih dizajnerica.

Kolekcija koja se bavi raznim aspektima ženskog svijeta donosi odgovore na pitanje: Što se dogodi kada romantična i zaigrana Boudoir princeza odluči svijetu pokazati i svoja druga lica? Svaka kreacija, kao i svaka žena ima mnogo slojeva, više uloga kojih igra i lica koja treba upoznati.Kolekcija naziva 'Boudoirawrrrr' prikazuje razigranu raskoš volana, nježnost pastelnih boja, cvjetnih aplikacija i romantičnost čipke koje skrivaju sirovi seksipil pripijenih bodija. Neočekivani susret kombinacije boja i uzbudljivih detalja kolekcija 'Boudoirwrrrr' raspiruje maštu i budi dekadentnost u svakoj ženi ali i u očima promatrača.

Boudoir žena je izazovna, poziva na grijeh i budi maštu. Tko se usudi odgovoriti na taj direktan poziv na grijeh, a tko je spreman na grijeh?Fotograf Mladen Šarić mladu je Suzanu Horvat pretvorio u Boudoir princezu. Make up potpisuje Sanjin Egon, dok je za kosu zaslužan salon „Ruža“.

Revija Boudoir na rasporedu je zadnjeg dana NIVEA Cro A Porter BLACK u subotu 9.listopada u Westgate Shopping cityju.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Trendovi

Razlog zašto su oksfordice toliko popularne među ljubiteljicama mode leži u njihovoj raznovrsnosti.

Fashion report

Answear.LAB limitiranom kolekcijom "No shame" poručuje da je svako žensko tijelo lijepo i zaslužuje poštovanje.

Fashion report

Jedan od ključnih izazova s kojima se modna industrija suočava je potreba da bude usklađena s potrošačima i njihovim promjenjivim preferencijama.

Fashion report

Ah, ljetne haljine! Jednostavne, ali sofisticirane, lagane, ali impresivne, ženske haljine su pravi simbol ljeta i slobode koju ta sezona donosi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.