Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moda

Zrinka Cvitešić bez granica u kampanji Matije Vuice

Što je ženska ljepota?

‘Ljudski duh ne poznaje ni vrijeme ni prostor. Ako mu se prepustite, on može lutati kroz povijest da bi stvorio sadašnjost ili predviđao-maštao budućnost. Nema granica. Prepuštajući mu se, tražila sam iskru koja će večernju haljinu holivudske dive oplemeniti nekim novim, začudnim detaljima. Kroz pitanja gdje su granice modnog izričaja, da li moda ocrtava povijesni trenutak, zašto uvijek crpimo iz povijesti da bismo oplemenili sadašnjost…. stvarala sam ovu kolekciju kao putovanje od holivudskog glamura filmskih diva, koja se pretvara u glamuroznu etno priču hrvatske Posavine pa sve do dalekog Afganistana brišući granice kao na filmu.’, ovu jedinstvenu modnu priču ispričala nam je sama Matija.

Starinski etno detalji, stari preko 100 godina u kombinaciji s modernim čipkama i svilama daju sliku neke nove filmske princeze koju u kampanji dočarava predivna glumica Zrinka Cvitešić.

Kombinirajući različite čipke u vlastiti dizajn, nastale su haljine koje pričaju o ženi koja vječno traži put za posebnošću, začudnošću, ljepotom. A što je ženska ljepota? Ona iscrtana kistom umjetnika, ona upakirana u prekrasnu haljinu ili ona što se krije ispod burke afganistanske žene? Ljepota nema granica…

Matija Vuica 2

Revija Matije Vuice na rasporedu je u petak, 11. travnja 2014.

Ovosezonski, 23. Schwarzkopf Cro A Porter održat će se od 9. do 12. travnja 2014. u prostoru Jadran filma – Studio 2, a na njemu svoje kolekcije predstavljaju eminentna imena hrvatske modne scene.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Ljeti su stopala izložena ne samo pogledima već i vanjskim utjecajima koji ih mogu dodatno isušiti pa je nakon prvotnog uljepšavanja važno nastaviti s...

Fashion report

Yvonne vas vodi u boutique Ivane Jurić gdje je odabrala nekoliko prekrasnih haljina, a mi smo ostali bez daha gledajući kreacije mlade dizajnerice.

Zanimljivosti

Irena Jakičić izabrana je za novu Kraljicu Zagreba u prepunoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Trendovi

Zahvaljujući profesionalnom kozmetičkom priboru i vi možete imati savršene obrve u svakom trenutku.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.