Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moda

Zrinka Cvitešić bez granica u kampanji Matije Vuice

Što je ženska ljepota?

‘Ljudski duh ne poznaje ni vrijeme ni prostor. Ako mu se prepustite, on može lutati kroz povijest da bi stvorio sadašnjost ili predviđao-maštao budućnost. Nema granica. Prepuštajući mu se, tražila sam iskru koja će večernju haljinu holivudske dive oplemeniti nekim novim, začudnim detaljima. Kroz pitanja gdje su granice modnog izričaja, da li moda ocrtava povijesni trenutak, zašto uvijek crpimo iz povijesti da bismo oplemenili sadašnjost…. stvarala sam ovu kolekciju kao putovanje od holivudskog glamura filmskih diva, koja se pretvara u glamuroznu etno priču hrvatske Posavine pa sve do dalekog Afganistana brišući granice kao na filmu.’, ovu jedinstvenu modnu priču ispričala nam je sama Matija.

Starinski etno detalji, stari preko 100 godina u kombinaciji s modernim čipkama i svilama daju sliku neke nove filmske princeze koju u kampanji dočarava predivna glumica Zrinka Cvitešić.

Kombinirajući različite čipke u vlastiti dizajn, nastale su haljine koje pričaju o ženi koja vječno traži put za posebnošću, začudnošću, ljepotom. A što je ženska ljepota? Ona iscrtana kistom umjetnika, ona upakirana u prekrasnu haljinu ili ona što se krije ispod burke afganistanske žene? Ljepota nema granica…

Matija Vuica 2

Revija Matije Vuice na rasporedu je u petak, 11. travnja 2014.

Ovosezonski, 23. Schwarzkopf Cro A Porter održat će se od 9. do 12. travnja 2014. u prostoru Jadran filma – Studio 2, a na njemu svoje kolekcije predstavljaju eminentna imena hrvatske modne scene.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Opće je poznato da se zdrava kosa smatra manifestacijom moći te da kao takva odašilje u svijet poruku snage i ambicije.

Savjeti i preporuke

Đumbir možete koristiti u različitim pripravcima kako bi vam koža bila sjajna, zdrava, čista i zaštićena.

Darivanje

Ako vam smeta celulit – niste sami!

Beauty report

Za dubinsku njegu i tetošenje kože često trebamo odvojiti samo nekoliko minuta i u skincare rutinu uvrstiti moćne beauty saveznike, koji će joj pomoći...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.