Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Zrinka Cvitešić: ‘Osjećam se kao rock zvijezda!’

Britanskom portalu glumica je otkrila sve o nastupima na West Endu

U to da je Zrinka Cvitešić trenutno najuspješnija hrvatska glumica u inozemstvu, počeli smo vjerovati kada se  njezino ime pojavilo među nominiranim damama za najbolju žensku ulogu u europskom filmu. A sve smo više u to sigurni od kada smo, neki dan, ovako slučajno, ugledali u jednom od najpoznatijih britanskih ženskih portala ekskluzivan intervju sa spomenutom glumicom koja je pokorila londonski West End.

Zrinka je otvorila dušu za Female First i ispričala im kako je bilo uhvatiti se u koštac sa žanrom koji joj je do tada bio nepoznanica, i kojeg je možda malo i izbjegavala. Iako je kao mala išla u glazbenu školu, nikada do sad nije spajala glazbu i glumu, a sada je tu barijeru probila ni manje ni više nego na jednoj od najpoznatijih svjetskih kazališnih pozornica.

Hrvatska javnost mogla je vidjeti vješte Zrinkine korake u showu ‘Ples sa zvjezdama’, a iako je ubrzo bila pozvana i u ‘Zvijezde pjevaju’, nismo je uspjeli čuti jer zbog brojnih obaveza poziv nije mogla prihvatiti.

zrinka cvitesic west endSada je i izvan granica naše zemlje pokazala kakve sve talente skriva. Glazbene brojeve mjuzikla ‘Once’ u kojima svira klavir i pjeva dok je njezin kolega Declan Bennett prati na gitari, mnogi su pozitivno komentirali, a do Hrvatske je došao i komentar Guardianovog kritičara Michaela Billingtona koji kaže: ‘Kad Zrinka i Bennett udruže snage u pjesmi Falling Slowly, samo netko kamenog srca ne bi reagirao.’ Nastupom u showu komičara Grahama Nortona oduševila je i poznatu pjevačicu i glumicu Jennifer Lopez, koja je nakon njihovog nastupa izjavila da mora pogledati predstavu.

Zrinka je ovom ulogom iznenadila i samu sebe, priznala je za Female First. U ovoj ljubavnoj drami glumi glazbeno nadarenu češku imigranticu koja po svijetu hoda otvorenog srca i svakomu vjeruje, no Zrinka smatra da je potpuno drugačija od lika kojeg igra te se bojala da će je ova uloga ‘otvoriti’ i učiniti ranjivijom – što se na kraju i dogodilo.

zrinkaIsto tako priznaje kako je za ovakvu vrstu predstave potrebno puno više koncentracije te sada ima osjećaj da će se nakon godinu dana angažmana na West Endu moći uhvatiti u koštac s bilo čime.

Zrinka Cvitešić kaže da se na pozornici i nakon 250. izvedbe osjeća kao rock zvijezda, a na svaku predstavu gleda kao na cjelovečernji koncert.

‘Kada smo imali premijeru, u Dublinu, stvarno sam se osjećala kao član Rolling Stonesa, stojiš na pozornici, a publika ludi. U ovom trenutku se više osjećam kao glazbenica nego glumica, i to je nešto novo za mene.’, priznala je 34-godišnja glumica.

zrinka cvitesicIako joj ugovor ističe 15. ožujka 2014., zbog velikog su interesa, rezervacije karata produžili i do kraja svibnja, stoga se čini da će Zrinka morati produžiti svoj boravak u Londonu, nakon kojeg slijedi povratak svojoj prvoj ljubavi – filmu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

FreeDA Nera Immortelle novo je umjetničko ime koje označava prekretnicu u karijeri hrvatske umjetnice Nere Stipičević.

Događanja

Mjuzikl pod imenom „Menopauza“, koji je apsolutno oduševio gledatelje, ponovo se vraća u Zagreb.

Događanja

Mjuzikl 'Menopauza' postigao je veliki uspjeh na brojnim pozornicama svijeta zato što na vrlo duhovit, iskren i autentičan način oslovljava probleme žena u srednjoj...

Događanja

Danas je u prijepodnevnim satima u ugodnom ambijentu zagrebačkog Velveta održano druženje s glavnim protagonisticama mjuzikla 'Menopauza' – Sanjom Doležal, Salome, Arijanom Čulinom, Karmelom...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.