Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

S modne piste

Zvijezda večeri – mala crna haljina

Rexona se udružila s modom na predstavljanju nove kolekcije dezodoransa

Povodom predstavljanja nove Rexona Crystal linije etablirani hrvatski dizajner Zoran Mrvoš, uz mlade nade domaćeg dizajna prikazali su revije limitirane "capsule" kolekcije na temu male crne haljine.

Glamurozna revija Rexona Crystal u Parku skulptura Gliptoteke HAZU okupila je veliki broj ljubitelja mode. S obzirom da je predstavljena Rexona Crystal linija usmjerena na smanjivanje bijelih tragova na crnoj odjeći, glavna zvijezda večeri bila je upravo mala crna haljina.

Bez obzira na galopirajuće trendove svjetskih metropola, koji svake sezone okupiraju pažnju ženske (ali i muške) publike, mala crna haljina uspješno se nametnula kao esencijalni dio ženske garderobe u posljednjih nekoliko desetljeća. Poznati zakon mode koji kaže kako bi svaka žena trebala imati malu crnu haljinu u svom ormaru lansirala je velika Coco Chanel, "majka suvremenog ženskog odijevanja".Fenomen male crne haljine nadahnuo je kreativce koji su na sebi svojstven način istaknuli svu ljepotu i bezvremensku svježinu ovog omiljenog ženskog komada.

Zoran Mrvoš tradicionalno se poigrava sa konotacijama ženske snage i karizme stoga je njegova kolekcija namijenjena isključivo odvažnim i senzualnim ženama koje uživaju u odjeći. "Povratak klasici je pojava koja već sezonama obilježava modne piste stoga je moja osnovna ideja bila upravo istraživanje novog lica već poznatog totema ženstvenosti: male crne haljine. Od Audrey Hepburn do Kate Moss taj modni koncept nije nikada izgubio svoj osnovni žar stoga i osobno uživam upravo u osmišljavanju takvih haljina", izjavio je Zoran Mrvoš.

U sklopu predstavljanja nove unaprijeđene linije i ambalaže Rexone Crystal održan je i natječaj za modne dizajnere. Članovi stručnog žirija, modni stilist Romano Decker, modni dizajner Zoran Mrvoš, glavna urednica Gale Style Ninna Lara Vidaković i manekenka Anita Dujić, izabrali su tri mlada dizajnera, a četvrti je izabran na temelju broja glasova posjetitelja internetske stranice.Andrea Kuzmić, Aleksandar Žarevac, Emilija Lasić i Lucija Vrcić studenti su Tekstilno tehnološkog fakulteta, te nam je svaki od njih predstavio po tri modela u kolekciji pod nazivom "Rexona Crystal kolekcija". Inspiracija Andree Kuzmić dolazi iz suvremenih ideja konstrukcije i poznatog kroja Diora iz 50-tih godina prošlog stoljeća. Aleksandar Žarevac je osmislio kolekciju u kojoj će svaka žena pronaći nešto za sebe, pa čak i nešto što se nikada nije usudila obući. Haljine Emilije Lasić su same po sebi i nakit, a na modelima Lucije Vrcić naglasak je na predimenzioniranim ramenima.Rexona Crystal, priznata je kolekcija dezodoransa prisutna širom svijeta, a u 2010.godini cijela je linija unaprijeđena, kako izgledom tako i poboljšanim svojstvima, te dolazi u tri svježa mirisa: Crystal Clear Aqua, Clear Pure i Clear Diamond, u obliku spreja, roll-ona i sticka. Nova Rexona ujedinjuje godinama poznate karakteristike brenda: učinkovitost, ženstvenost, modnu osviještenost i ljepotu.

Estetsko ujedinjene nove Rexone Crystal i modne klasike vodila je Nevena Rendeli dok su reviju nosili modeli modne agencije Talia.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Prevladavaju ženstvena odijela i haljine s prepoznatljivim Anovi elementima, puf rukavima i naglašenim strukom, te vuneni kaputi u bijeloj, crnoj i maslinasto zelenoj boji.

S modne piste

Najnoviju žensku kolekciju osmišljenu povodom 25.-e obljetnice rada i postojanja, doajen hrvatske mode, Ivica Skoko, predstavio je samostalnom revijom na jednoj od najljepših morskih...

S modne piste

Sinergijom neobične lokacije i upečatljivih odjevnih komada, dvojac je želio naglasiti da je modna industrija jedan od najvećih zagađivača na svijetu, ali i da...

S modne piste

Proljeće je stiglo, u svom veličanstvenom, raskošnom, romantičnom smislu. Poruka je to nove kolekcije Ivice Skoke.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.