Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Na Zagrebačkom velesajmu završio „beauty raj“

Tri dana, od 8. do 10. ožujka, BEAUTY&HAIR EXPO na Zagrebačkom velesajmu bili su „beauty raj“ za brojne posjetitelje koji su doznali sve novosti o trendovima u industriji ljepote.

Tri dana, od 8. do 10. ožujka, BEAUTY&HAIR EXPO na Zagrebačkom velesajmu bili su „beauty raj“ za brojne posjetitelje koji su doznali sve novosti o trendovima u industriji ljepote.

Ove godine sajam je pojačan s dva nova segmenta, a sve u cilju dodane vrijednosti za posjetitelje. Riječ je o hair segmentu i tatto&bodypaintingu.

Održan je atraktivan i edukativan dvodnevni HAIR SHOW program s nagrađivanim svjetski poznatim frizerskim artistima: Guy Tang, Kevin Luchmun, Indira Schauwecker, Efi Davies i edukatorima iz regije: Kanso Akademija Zagreb, Sandra – Cookie the Barber, Nikola Radojević, Jovan Bedanski i Ivan Duda te Zeo i Alessia Baldi iz Italije.
Desetak tattoo majstora tijekom tri dana tetovirali su zainteresirane posjetitelje i informirali ih o održavanju i njezi tetovaža. Svoje vještine pokazali su i na dva natjecanja u kategorijama najboljih tetovaža odrađenih na Tattoo Areni, a majstori u oslikavanju tijela na Prvenstvu Hrvatske u bodypaintingu.

Održane su i modne revije, pod dirigentskom palicom modne agencije Crostars i Direkcije Kraljice Hrvatske. Pozornicom su prošetale aktualna Kraljica Hrvatske – Ema Gračan, Kraljica Hrvatske 2017. – Paula Tandara, Kraljica Hrvatske 2016. – Antoanet Levačić, Kraljica Hrvatske 2015. – Tina Živković, prva princeza aktualne Kraljice Hrvatske – Sonja Lončar i Kraljica svijeta – Danijela Gračan, prva, i za sada, jedina Hrvatica koja je ponijela titulu Kraljice svijeta 1989. godine.

Tradicionalno su održana frizerska, nail i make up natjecanja učenika i amatera. Nail natjecanje za učenike održano je prvi put. Svi natjecatelji pokazali su zavidno znanje, stručnost i kreativnost, a titule najboljih odnijeli su:

  • make up natjecanje Marta Šelimber
  • nail natjecanje Mihaela Felix
  • muški model moderno šišanje Mitja Kralj
  • ženski model dnevna frizura Tonka Perić
  • ženski model svečana frizura Natalija Dekanić

Na pozornici su se izmjenjivala zanimljiva i edukativna predavanja, a više od 300 izlagača koliko je nastupilo na sajmu predstavljali su svoje proizvode i novitete uz sajamske popuste.

Ne propustite

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.