5 do 12 za ravan trbuh na plaži

Ostalo vam je još 1-2 tjedna da se dovedete u formu i smanjite trbuh prije prvog ‘razotkrivanja’ na plaži? Bez brige, još nije kasno da popravite figuru i uskočite u omiljeni kupaći kostim s više samopouzdanja – uz sljedećih 8 koraka.

# 1 Vježbajte svaki dan

Ako ste već na 5 do 12 do ljetovanja, onda ne smijete preskočiti ni dan tjelovježbe. Već nakon 7-10 dana svakodnevnog trčanja po 30-45 minuta, uz kombinirane vježbe snage, primijetit ćete čvršće noge i manji trbuh.

#2 Uozbiljite se

Sada nije vrijeme za ‘varanje’ s nezdravom i brzom hranom, slatkišima i visokokaloričnim namirnicama. Sve što unesete u sebe se broji, pa se suzdržite od ‘čašćenja’ i skoncentrirajte na krajnji cilj.

#3 Izbacite svu bijelu hranu

Jednostavan način da se riješite napuhnutosti – izbacite svu bijelu hranu. Tu spadaju sve namirnice od bijelog brašna (kruh, peciva, tjestenina…), riža, krumpir, šećer, sol i mliječni proizvodi. 

#4 Skoncentrirajte se na proteine

Za energiju birajte proteine poput bijelog mesa, jaja i ribe, i to već od jutra kako biste spriječili napadaje gladi tijekom dana.

#5 Ne jedite nakon 19h

Nemojte jesti ništa nakon 19h ili barem 3 sata prije odlaska na spavanje. No, pripazite da jedete dovoljno proteina, vlakama i kompleksnih ugljikohidrata tijekom dana, kako vas navečer ne bi uhvatili napadi gladi.

#6 Pažljivo brojite kalorije

Brojanje kalorija može biti zamorno, no ako imate samo 1-2 tjedna do ljetovanja, brojanje svega što unesete može smanjiti unos nezdrave i visokokalorične hrane. Preporučeni unos bi trebao biti između 1200 i 1600 kalorija dnevno.

#7 Birajte hranu koja smanjuje napuhnutost

Pijte čaj od đumbira barem 2 puta dnevno, te uvrstite đumbir u svoje smoothije i salate. Đumbir smiruje probavni sustav i smanjuje napuhnutost. Izbjegavajte velike obroke jer oni usporavaju probavni sustav, radije birajte češće i manje obroke.

#8 Odaberite aktivatore metabolizma

Kod mršavljenja i smanjenja masnih naslaga, pomognite se dokazano učinkovitim aktivatorima metabolizma, poput zelene kave koja smanjuje apetit i ubrzava metabolizam, te prirodne konjugirane linolne kiseline (CLA) za brže sagorjevanje masnih naslaga.

Smanjite apetit, ubrzajte gubitak kilograma

Spring_GreenCoffee_2016_003

Spring green coffee & L-carnitine namijenjen je bržem i učinkovitijem mršavljenju te detoksikaciji organizma.

Sadrži optimalne koncentracije dekofeiniziranog ekstrakta zelene kave te L-karnitina koji djeluju na uravnoteženje tjelesne težine, smanjenje apetita te sagorijevanje masnoća. U ljekarnama.

Spring green coffee & L-carnitine, 30 tableta: 98,90 kn

Za ravan trbuh na plaži

Spring_CLA_Product_2016-07_003

Spring CLA je inovativna formula za prevenciju i topljenje masnih naslaga na trbuhu, struku i bokovima. Sadrži optimalne koncentracije prirodne konjugirane linolne kiseline (CLA) iz ulja biljke šafranike za brže topljenje masnih naslaga. U ljekarnama.

Spring CLA, 60 kapsula: 110,90 kn

Dijelimo Spring CLA za ravan trbuh prije plaže! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #spring

Prijave primamo do 4. kolovoza, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica Mirna Ferčić