5 stvari koje morate imati u ormaru

Iako nas iz godine u godinu, iz mjeseca u mjesec obasipaju novim modnim trendovima i zanimljivim dodacima, postoji nekoliko bezvremenskih stvari koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru. Lako se kombiniraju, nosivi su, s njima ste uvijek u trendu i poslužit će za razne prilike.

1. Mala crna haljina

Otkad ju je Coco Chanel prvi puta uvela u modne krugove, postala je nezamjenjiva. Danas ju možete nositi i ljeti i zimi, lako se kombinira pa služi i za svako doba dana i godine. Dobar materijal za crnu haljinu je džersej, jer se može prati bez brige, dugo traje, a i ne morate ju stalno nositi na kemijsko čišćenje.

2. Bijela košulja

Ovaj odjevni predmet je nezamjenjiv. Savršena je za poslovnu večeru, ako ju primjerice kombinirate uz suknju ili hlače na crtu. Opušteno i trendy ćete izgledati ako na bijelu košulju nosite traperice, tajice ili kratke hlačice.

3. Tamne traperice

U njima u istom trenutku možete izgledati fino, a i casual. Naravno, ovisno s čim ih kombinirate. Za ljetno izdanje vam je potrebna šarena majica na bretele i primjerice remen koji podsjeća na konopac.

4. Lagani šal

Vjerojatno imate više nego nekoliko šalova, rubaca i pašmina u ladici. Ipak, lagani šal je nezamjenjiv za ljetne i zimske kombinacije. A još ako omiljeni uzorak kombinirate s bijelom košuljom i tamnim trapericama, definitivno ćete se osjećati ugodno.

FREYWILLE igre

FREYWILLE

5. Sivi vuneni džemper

Lagani sivi džemper je divan za nošenje, tkanina laska vašoj koži te se lako održava. Uz njega možete istražiti nebrojene načine kombiniranja, a bez problema ide uz glomazan nakit.