Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Editorijal u stilu osamdesetih – bon ton Store & Gallery

Sve ljepote Splita poslužile su kao odlična kulisa za seriju fotografija snimljenih analognim fotoaparatom, koje neodoljivo podsjećaju na 80te godine.

Čežnja za vječnim ljetom i dalje ne jenjava i svi još uvijek koristimo svaku priliku da odemo na mjesta koja kriju tople zrake sunca i miris mora.

Tako je ekipa iz zagrebačkog bon ton store & gallerya otputovala u Split i u suradnji sa poznatom hrvatskom fotografkinjom i režiserskom Marcellom Zanki snimila odličan editorijal koji je najbolja potvrda da je ljeto daleko od gotovog.

 

bon _ton_bomber bon _ton_maison_labiche_majica

 

Pred Marcellin je objektiv, ovog puta u ulozi modela, stala splitska street style fotografkinja i inspicijentica Sonja Dvornik.

 

bon _ton_maison_labiche_pulover_pruge_marina hoermanseder_hlace_2 bon _ton_maison_labiche_tshirt

 

Sve ljepote Splita poslužile su kao odlična kulisa za seriju fotografija snimljenih analognim fotoaparatom, koje neodoljivo podsjećaju na 80te godine. Zalizana kosa i crveni ruž te odjevni klasici poput prugastih majica ili oversize bomberica pokazuju da stil nikada ne izlazi iz mode!

 

bon _ton_zoe_karssen_majica_srca_mood_1! bon _ton_zoe_karssen_majica_zmije
Endless summer priča odlično se uklapa u bon ton adriatic koncept u čijoj se ponudi nalaze kolekcije brendova Zoe Karssen, Maison Labiche, National Standard, Marina Hoermanseder, BLK DNM, Gian Paolo e Marco i drugih. Razveselila nas je vijest da je stranica www.bontongallery.com online, a vrlo skoro nas očekuje i web store.

Foto: Marcella Zanki

Ne propustite

Trendovi

Novu balayage tehniku koja obojenu kosu čini prirodnom i besprijekornom među prvima je isprobala poznata Dalmatinka Sonja Dvornik.

S modne piste

Kako izgleda najljepša Splitska modna razglednica kojom ELFS slavi 4-ti rođendan splitskog dućana svojim je objektivom dočarala poznata street style fotografkinja Sonja Dvornik.

Trendovi

Ostajući dosljedni konceptu okupljanja kvalitetnih modernih brendova, zagrebački bon ton store & gallery u svoju ponudu odnedavno je uvrstio i jedan njemački – Closed.

Kultura

Izložba je otvorena do 06. siječnja 2018. u bon ton store & gallery-u u Zagrebu na adresi Preradovićeva 34.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.