Avon Encanto luksuzan miris koji traje

Luksuzna mirisnu kolekciju za njegu kože, za još više njegujućih trenutaka i izvanredan mirisni doživljaj dolazi iz Avona pod imenom Encanto. Encanto je multisenzorni, vrhunski brend sastavljen od bogatih sastojaka i luksuznih mirisa za žene koje zaslužuju više od svakodnevne njege tijela.

Poznata kreatorica mirisa Honorine Blanc stvorila je jedinstven parfemski obogaćen mirisni ritual za ženu koja zna i želi biti senzualna, sigurna u sebe i ženstvena, a Encanto mirisni ritual pomoći će joj da uživa u svojoj sigurnosti.

Upravo uoči Dana žena i želimo podsjetiti svaku ženu koliko je jedinstvena i pozvati ju da uvijek bude #svojaislobodna.

 

Dva mirisna rituala

Avon Encanto dodir senzualne njege dolazi u dva različita mirisna rituala:

Encanto Irresistible linija neodoljiva je kolekcija koja njeguje kožu kompleksom dragocjenih ulja, dok ženstveni miris omata vaša čula opojnim notama sočne maline, frezije i slatke sunčanice.

Encanto Fascinating linija donosi zapanjujući užitak kože njegovane dragocjenim uljima, dok egzotične note cvijeta žada, ružičastog papra i toplog mošusa očaravaju vaša osjetila i omataju kožu poput svile.

 

 

Njega kože u potpunom mirisnom ritual Encanto luksuzne je teksture i brzo se upija: njegujuće ulje za tijelo i kupka, losion i mirisna vodica te toaletna voda za tijelo upotpunjeni su i hidratantnom kremom za ruke.

Luksuzan mirisni ritual za cijelo tijelo omogućuje cjelodnevnu hidrataciju i onaj poseban osjećaj mirisnog užitka svih čula.

Avon Encanto pronađi u Avonovom katalogu:

  • Zaglađujuće ulje za tijelo i kupka, 32,90 kn
  • Hidratantni losion za tijelo, 41,90 kn
  • Vodica za tijelo, 35,90 kn
  • EdT, 89,90 kn
  • Hidratantna krema za ruke, 18,90 kn