Buntovnica sa stilom

Za nas koji volimo »život na rubu«, iz Massa stiže zanimljiva kolekcija. Modna je scena u znaku masivnih motorističkih gležnjača, koje su potpuna kombinacija divljeg rocka i elegantnog glamura. Zimske čizme i gležnjače ove sezone koketiraju s detaljima karakterističnima za Divlji zapad i »bikersku« kulturu. Na njima je dozvoljeno sve – i kopče i remenje, vezice i blještavi elementi.

Niske gležnjače tik iznad gležnja, jednako su popularne baš kao i vječna klasuka – »chelsea« gležnjače s prepoznatljivom širokom gumicom. U ormaru ne bi smjele nedostajati ni elegantne gležnjače s debelom petom.

U velikom stilu ove sezone vratile su se i gležnjače na vezanje. Uobičajene vojničke gležnjače kakve poznajemo već duže vrijeme, sada su ukrašene novim modnim detaljima:metalnim zakovicama, kopčama s utisnutim uzorcima, prošivima u kontrastnim bojama i satenskim trakicama, a oni najupečatljiviji modeli karakteristični su i po lakiranim materijalima.

Ako želiš biti prava modna buntovnica sa stilom potraži više informacija na internet stranici MASS obuće  www.mass-shoes.com  i na Facebook stranici facebook.com/mass.hr.