Dramatična, mistična i raskošna kolekcija

Od svojih početaka Ivica Skoko ima jednu nit vodilju – svojim kreacijama slavi ljepotu žene, a to će se vidjeti i ove sezone u kolekciji koja je glamuroznija od svih prijašnjih. Glamur u punom sjaju – najbolji je opis kolekcije koju će na pisti BIPA FASHION.HR-a prikazati poznati modni dizajner Ivica Skoko u sklopu programa posljednjeg dana tjedna mode. Najavljuje pomalo dramatičnu, mističnu i raskošnu kolekciju u kojoj se odabirom boja vraća svojim korijenima.

ivica-skoko_fw2016_17

Crna, kao kraljica noći, i tamne nijanse prizivaju glamur 40-ih i 50-ih godina prošlog stoljeća u kojima Skoko često traži inspiraciju. Haljine iz nove, pomalo „vintage“ kolekcije, zasigurno će nakon revije biti česte gošće na crvenom tepihu jer Skoko je do savršenstva razvio osjećaj za veličanstvene, a opet izrazito senzualne, toalete u kojima do izražaja dolazi nesputana ženstvenost.

ivica-skoko_fw2016_17-1

Haljine su sirena kroja ili ih krase bogate krinoline, a klasični krojevi upotpunjeni su zanimljivim intervencijama s puno ručno rađenih detalja i ukrasima od perja, svilenih trakica, šljokica i perli izvezenih na prekrasnoj čipki koje je neizbježna i ove sezone. „Ova kolekcija je toliko bogata raznim detaljima poput cvijeća i perja da, izuzev osmijeha žene koja ju nosi, ne zahtijeva ništa više od nakita i modnih dodataka. Ipak, poigrat ćemo se s dodacima u kosi pa će pojedini modeli na pisti prošetati s ukrasima u kosi, popularno zvanim fascinatorima“, izjavio je ususret reviji dizajner Ivica Skoko.

ivica-skoko_fw2016_17-2

Ne zaboravite, BIPA FASHION.HR predstavlja 23. sezonu, od 11. do 15. listopada, u Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma kad će u pet dana svoje kolekcije, uz Ivicu Skoku, predstaviti najjača imena modne scene: eNVy room, Robert Sever, ELFS, Ivica Klarić, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Ana Maria Ricov, Martina Budek, Marina design u suradnji s brendom Ruke, Krie design, Gala Marija Vrbanić, Morana Krklec i Ana Bogdan. Prvi put na pisti FASHION.HR-a nastupit će i dobitnik prestižne nagrade Najbolji mladi dizajner by Perwoll, koji se bira 1. listopada na najvećem natjecanju za mlade talente Portanova Fashion Incubator u Osijeku.

ivica-skoko_fw2016_17-4

Uz uzbudljive modne revije, posjetitelji će imati priliku doživjeti ovu modnu priču na najrazličitije načine pa će tako prvi put biti predstavljen i FASHION.HR Community Wall, a za vrijeme najvažnijeg modnog tjedna u sezoni lansirat će se i Viber Chat te personalizirani stickeri koje je za FASHION.HR osmislila umjetnica Boo Boo Tannenbaum.