Ivica Skoko briljirao na pisti BIPA FASHION.HR-a

Miljenik publike i dizajner koji vlada crvenim tepihom, Ivica Skoko, još je jednom pokazao zašto je nenadmašan u kreiranju ženstvenih, glamuroznih i romantičnih kreacija. Njegova samostalna revija pod pokroviteljstvom brenda Perwoll, obilježila je treći dan BIPA FASHION.HR-a, a ovacije publike potvrdile su status zvijezde hrvatske mode.

14

Nova kolekcija Ivice Skoke za proljeće/ljeto donosi pravi zaokret u dosadašnjem opusu dizajnera čije su stvaralaštvo obilježile raskošne, glamurozne i elegantne haljine uvijek obilježene dozom dramatičnosti. Skoko je opet uspio iznenaditi pristupom kojim stvara haljine stvorene za dan, noć, posebne glamurozne prilike ili elegantne cocktail večeri. Ali ovoga puta njegove su kreacije izuzetno nježne, romantične, pastelnih boja s puno šarma i neopterećene elegancije. Poluduge i duge haljine u nježnim pastelnim bojama, sirena kroj i vrhunski materijali koji nježno otkrivaju siluetu, ključne su karakteristike nove kolekcije.

47

Poznat po nizu detalja koji se ručno dorađuju u njegovim kreacijama, Skoko je i ovog puta svoje umijeće pokazao u savršenom stapanju različitih tekstura i materijala. Poigrao se kombiniranjem prozirnih i punih materijala s apstraktnim i nenametljivim printom, a svemu je dodao i posebnu notu romantike i nježnosti volanima koji su ovog puta naglasili rukave i ramena. Materijali su također lepršavi, ima jako puno svile, muslina, svilenih brokata, organdija, te čipki koje su tehnički pa i vizualno potpuno drugačije od uobičajenih i daju poseban sofisticirani glam look novoj kolekciji. Da bi Skokina dama ipak pokazala kako je moderna, samosvjesna i karizmatična, styling je dodatno obogatio rukavicama do lakta u boji kože izvezene staklenim perlicama.

01

Nadahnut najženstvenijim razdobljem u povijesti ženske mode, glamuroznim četrdesetim i pedesetim godinama prošlog stoljeća, Skoko je uspio tu viziju prilagoditi potrebama moderne žene. Njegova vizija ikone stila je romantična, elegantna, šarmantna i zavodljiva.

02

Nakon ovog slavlja ženstvenosti koja je obilježila treći dan BIPA FASHION.HR-a, modna priča dolazi do samog finala. Posljednjeg dana publika će vidjeti nove kolekcije dizajnerskih brendova: BiteMyStyle by Zoran Aragović, LukA, Marina Design, ARILEO i INES Atelier.