Izabrana najljepša CEWE fotoknjiga za 2017.

Igor Roth, Regionalni Manager za CEWE Grupu  izrazio je zadovoljstvo održanom svečanosti te odabranom najljepšom CEWE fotoknjigom te rekao: ‘Iznimno sam zadovoljan s ovogodišnjom, sada već tradicionalnom dodjelom nagrada za najljepšu CEWE fotoknjigu Hrvatske. Ono što me posebno veseli je sve više zadovoljnih korisnika naših fotoknjiga. Ove godine su pristigle brojne fotoknjige i nije bilo lako odlučiti se za najbolju. S posebnim zadovoljstvom predstavljam i nove zadovoljne korisnike fotoknjige – Eciju Ojdanić, Marijanu Batinić i Roberta Kurbašu, koji su s nama podijeliti svoje uspomene. Naravno, ponosni smo na sve naše zadovoljne korisnike CEWE fotoknjige te nam je to podstrek da budemo što bolji i opravdamo ukazano nam povjerenje!’

CEWE postoji skoro 60 godina, a povijest mu seže i 105 godina unazad kada je njegov osnivač Carl Wöltje otvorio svoj prvi foto studio u Oldenburgu gdje je i danas sjedište kompanije. Danas, CEWE je najveća europska foto kompanija s preko 3.000 zaposlenih, prisustvom u 24 europske zemlje u preko 25.000 partnerskih poslovnica.

U ovom trenutku CEWE ima 12 najmodernijih tvornica za izradu fotoknjiga, digitalnih fotografija i nekoliko stotina drugih fotoproizvoda iz svoje ponude. Prošlogodišnji promet cijele grupacije je bio nešto manji od 620 mil. € s konstantnim rastom, a prošli mjesec smo prodali 50 milijuntu CEWE fotoknjigu u Europi te time još jednom se dokazali kao najveći ponuđač fotoknjiga i fotoproizvoda.

Kao društveno i ekološki odgovorna kompanija, prije dvije godine pokrenuli smo veliki projekt pošumljavanja u Keniji gdje godišnje posadimo 2.634 ha šume i na taj način neutraliziramo štetna djelovanja proizvodnih procesa na okoliš.

U Hrvatskoj CEWE je prisutan 12 godina s preko 100.000 zadovoljnih korisnika i partnerima kao što su dm-drogeriemarkt, Müller, TISAK i dr. te jednim od najvećih brand awareness-a u cijeloj grupaciji što govori da su hrvatski kupci prepoznali kvalitetu CEWE branda.