Juvena Miracle Eye Cream

Koža na području oko očiju tanka je i nježna i tanka. Sadrži manje masnoće u odnosu na ostatak lica i stoga zahtjeva dodatnu (hidratantnu) njegu.

Koliko puta dnevno trepnemo? Koliko često “škiljimo” u polumraku ili na jakom suncu? Koliko šminke upotrebljavamo na očima? Sve su to samo neki od faktora koji ubrzano stvaraju bore oko očiju i čine kožu osjetljivijom. Da ne govorim o uklanjanju makeup-a koji često izgleda kao da su nam oči najgori neprijatelji.

Sve su to više nego dovoljni razlozi za upotrebom kreme za područje oko očiju.

Juvena, lider u ljepoti kože, predstavila je novu kremu oko očiju koja svakoj ženi pomaže u njenoj svakodnevnoj njezi. Miracle Eye Cream Anti age krema oko očiju donosi sve ono što je potrebno za svjež i odmoran pogled, a posebno mladenački izgled.

page

Područje oko očiju u vrlo kratko vremenu postaje hidratizirano i dubinski regenerirano, a vitamini štite od negativnih utjecaja slobodnih radikala i oksidacijskog stresa.

Ovaj proizvod je savršen i za žene koje imaju jako osjetljivo područje oko očiju jer umirujuće esencije i vrijedno ulje vraćaju blistavost te dubinski hrane posebno suhu kožu oko očiju. Idealan je proizvod za sve žene koje imaju problema s natečenim i tamnim kolutovima, jer u vrlo kratkom vremenu osigurava potpunu regeneraciju te vraća odmoran i svjež izgled.

Miracle Eye Cream možete pronaći u Muller trgovinama.

Darujemo jednu Miracle Eye Cream Anti age kremu oko očiju. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #oci
  • Poslušat ćemo jednu Katarinu i malo zakomplicirati. U jednom, ne tako davno objavljenom članku, naveli smo 5 simptoma ozbiljnih zdravstvenih stanja na koja nas mogu upozoriti podočnjaci. Navedite bar 3 stanja. Odgovore upišite u  komentare ispod objavljenoga članka nakon #oci.

Prijave primamo do 25. rujna, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica: Nivela Bajić.