Kakav je u krevetu sudeći po horoskopu

Nekima je lakše pustiti i zvijezde da upravljaju njihovim životom, umjesto da svoj život uzmu u svoje ruke. Horoskop nam je, prije svega, zabava. Ako želite novi savjet o vašoj vezi, te se usput nasmijati nema boljeg načina od nedjeljne zabave s našim horoskopom.

Ovan je vođa koji voli poljubiti

Ako volite ljubljenje, imate sreću. Ovan je čovjek koji zna sve o ljubljenju.

Bik je izdržljiv

To definitivno zvuči kao neko s kojim se želimo upoznati pod plahtama. S Bikom će sve biti senzualno i dugotrajno!

Blizanci su spremni isprobati sve

Kreativan lik koji voli eksperimentirati. Čini se zanimljivo, zar ne?

Rak zna sve o strasti

Rak zna sve o ljubavi, toplini i strasti. Ovo je vrsta koju nećete moći zaboraviti, jer će definitivno ostaviti trajan dojam. Ovaj tip je istinska definicija ljubavnika i njegovatelja.

Lav je snažan i romantičan

S Lavom, sve što morate učiniti je pogledati ga i odmah ćete se zaljubiti. Ovaj znak oduševljava snagom, ljepotom…

Djevice su ugodne

Djevica zna sve o detaljima. Ovan će primijetiti da ste dobili pedikuru ili uključili šampone. I nije zato što je puzavac – to je zato što se brine. Stvarno želi uzeti vremena da cijeni svaku sitnicu o tebi.

Vaga je iskusna

Ako imate Vagu za ljubavnika vi nikad ne znate što ćete dobiti! Ali jedno je sigurno, imat ćete nezaboravan doživljaj.

Škorpion je avanturistički i senzualan

Ako želite vatromet, dobit ćete ih sa Škorpionom. Ovaj znak je sav u toplini, zavođenju i eksperimentiranju. Ljubav sa Škorpionom je avantura svaki put. Možda se ne biste složili, ali od svih znakova zodijaka, kažu da je Škorpion najviše povezan sa spavaćom sobom.

Strijelac je snažan i izravan

Ako tražite pravog muškarca u krevetu, naći ćete to u Strijelcu. Ovaj tip će vas učiniti zaštićenim i sigurnim. On je snažan, fizički i emocionalno.

Jarac je intenzivan

S Jarcem, život vaše spavaće sobe će doseći sljedeću, višu razinu. Ovaj tip će biti nad vama, ali na dobar način! On je toliko za ljubljenje, grljenje i dodirivanje.

Vodenjak želi istražiti

Za Vodenjaka, sve u vezi sa spavaćom sobom i fizički počinje u umu. Sve njihove vještine počinju u mozgu, ali ne brinite, oni se vrlo dobro prevode na ostatak tijela.

Riba je u skladu s vašim tijelom

Riba doista razumije vaše tijelo. Ovaj tip je intuitivan i govor tijela je prvi jezik koji govori. Vrlo je prijemčiv i uvijek jedan korak ispred onoga što vam treba.