Konferencija “Mame&klinci” – za mame koje žele više i bolje

Biti mama je zaista divno, ali i vrlo izazovno. Zasigurno se kao majka često pitate radite li dobro, možda možete bolje, niste sigurni u neke svoje postupke, tražite odgovore, propitkujete. Zato je konferencija Mame&klinci namijenjena upravo mamama koje traže odgovore, koje žele više i bolje. Ova prva konferencija održati će se u subotu 28. listopada u prekrasnoj dvorani Opera na 17. katu hotela The Westin uz potporu predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i pokroviteljstvo Grad Zagreba.

Nit vodilja ove konferencije je “Sretno odrastanje” i pokriva mnoge zanimljive teme o kojima će se debatirati . Tako će u panelima sudjelovati mnoga poznata lica, stručne osobe kao i majke koje su prošle neke od izazova i koje iz prve ruke mogu ispričati kako je to izgledalo. Neke od panelistica su: Maja Vučić, Suzy Josipović Redžepagić, Martina Požgaj, Ivana Šundov Hojan, Mihaela Dodić, Ana Zibar, Maja Šimleša, Diana Kobaš Dešković, Maja Vračarić, Mia Roje, Ivana Matić, Vesna Krauth i gošća iznenađenja koja ne samo da odlično pjeva neko i super piše.

O čemu će se pričati?

“Možemo li bolje?”
Kako izgleda život žene majke? Gdje su mjesta poboljšanja. Predstavit ćemo Mamforce certifikat i vidjeti koji sve poslovni subjekti misle na svoje zaposlene mame.

 “Siguran život na društvenim mrežama”
Društvene mreže su nam donijele nove blagodati ali i probleme. Kako znati da nam je dijete sigurno u tom virtualnom svijetu i kako mu dati dovoljno slobode, a opet imati pod kontrolom?

Kako odgojiti samosvjesnu djevojčicu u doba Kardashian”
Ako imate djevojčicu doma onda zasigurno znate koliko je ovo pitanja ključno u njezinom razvoju pogotovo danas kada je sve podložno vanjskoj ljepoti.

“Fair play razvod”
Činjenica je da se
svaki treći brak raspadne i na žalost vrlo često u tom vrtlogu negativnosti najviše stradaju djeca. Kako to izbjeći pitamo se u ovom panelu.

“Mame s karijerom”
Karijera ili majčinstvo? Ili i jedno i drugo? Kako biti poslovna žena i odlična majka? Puno pitanja, hajdemo naći odgovore.

Poseban začin konferenciji dat će dragi gosti Bruno Šimleša i Tomislav Kuljiš koji će na svojim radionicama mamama uputiti u tajne dobrog odgoja. A za kraj sprema se i nagradna igra uz bogati fond nagrada. Više o konferenciji pročitajte na: www. mameiklinci.com.

Darujemo i 5 ulaznica za 5 mama.Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #mama

Prijave primamo do 19. listopada, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnice:

Ivona Molan

Iva Ivaniš Žižak

Tanja Pot

Anita Bronić ·