Najnježnija njega od prvog dana uz NIVEA BABY Micellar šampon

Svi ćemo se složiti da ne postoji ništa slađe od mirisa male bebe nakon kupanja. Kako pranje kosice ne bi bila trauma, NIVEA donosi rješenje koje će zaštiti vašu bebicu od nepotrebnih suza.

Novi NIVEA BABY Micellar šampon svojom posebno blagom formulom s kamilicom omogućuje nježno pranje dječje kosice bez iritacija. Ne sadrži  alkohol, parabene ni umjetne boje te najnježnije čisti bebino vlasište bez iritacija i isušivanja tjemena.

Zahvaljujući prirodnim sastojcima, kosica vaše bebice bit će čista i mekana, a kupanje će se pretvoriti u njezinu omiljenu igru. Slobodno ga mogu posuditi i mame.

 

Osim NIVEA BABY Micellar šampona potražite i NIVEA BABY Micellarni gel za pranje tijela, u ekonomičnom 500ml pakiranju s praktičnom pumpicom.

 Novo od svibnja 2018.

  • NIVEA Baby Micelarni šampon,  500 ml – Preporučena maloprodajna cijena 42,90kn
  • NIVEA Baby Micelarni micellarni gel za pranje,  500 ml – Preporučena maloprodajna cijena 42,90kn

Trin NIVEA BABY Micellar šampona čekaju vas! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #nivea
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – Bilo bi lijepo podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 25. svibnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darovi čitateljicama bit će poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnice:

Jadranka Mulkovic
Štefanec Ida
Katarina Katavic