Najveći regionalni događaj beauty industrije od 6. do 8. ožujka

Od 6. do 8. ožujka 2020. na radost svih beauty zaljubljenika najljepši sajam Zagrebačkog velesajma ponovno otvara svoja vrata!

U tri dana posjetitelji će imati priliku vidjeti i upoznati se s najnovijim trendovima u industriji ljepote. Bauty&Hair Expo Zagreb vodeći je događaj u Hrvatskoj i okruženju te međunarodna platforma za kozmetičku i hairstyle industriju uz bogati popratni beauty sadržaj i s frizerskim edukacijskim programom renomiranih frizera-edukatora.

Industrija ljepote vrlo je dinamična i neprekidno se mijenja. Beauty&Hair Expo Zagreb mjesto je za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti s posjetiteljima. Cilj događanja je ponuditi mogućnost osobnog, neposrednog kontakta izlagača s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima u promociji svojih proizvoda, a samim posjetiteljima ukupnost ponude na jednom mjestu.

HAIR SHOW

Zajedno s partnerom, tvrtkom Top Stil, ponovo i ove godine u pripremi je mnoštvo frizerskih noviteta.

Tijekom dva dana vikenda, 7. i 8. ožujka, održat će look&learn seminar koje će voditi vrhunski prezenteri i predvodnici frizerske struke.

Svjetski poznata lica TONI&GUY akademije, kao što su Jon Wilsdon, Indira Schauwecker, Stuart Matuska i upoznat će posjetitelje s bojama, frizurama i trendovima koji će osvojiti hair segment. Osim njih nastupit će i poznati kolorist Sead Nunić, hair tattoo i edukator sens’us man Saja Majstor te barberi Kenan teama iz “Dapper Dan” barber showa.

Održat će se look&learn seminar Cocochoco Professional Hrvatska. Cocochoco Professional trenutno je u samom vrhu brazilskih keratinskih tretmana za ravnanje kose i dubinsku njegu u Hrvatskoj.

TATTOO

Ponovo na sajmu za sve ljubitelje „oslikanih“ tijela predstavljamo brojne tattoo majstore. Posjetitelji će se moći tetovirati, odabrati motiv svoje tetovaže, informirati se o tetoviranju kao i kupiti sredstva za njegu i održavanje tetovaža.

NATJECANJA, BOGAT PRATEĆI PROGRAM

Petak, prvi dan sajma, već tradicionalno je posvećen frizerskim, make up natjecanjima i nail art natjecanjima učenika srednjih strukovnih škola, a subota i nedjelja bogatim pratećim programom na otvorenoj pozornici paviljona 11A.

Novi proizvodi, sajamski popusti, prezentacije, edukacije i savjeti profesionalaca u sektoru ljepote odlična su pozivnica za posjetu „najljepšem“ sajmu Zagrebačkog velesajma.

Više o sajmu doznajte na stranicama www.zv.hr.

Darujemo 3 x 2 ulaznice!

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #BeautyHairExpoZagreb
  • Pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram
  • Podijelite objavu, tagirajte frendice, neka nam se i one pridruže…
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 21. veljače, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.