Notes of Zagreb – body mist Before Sunset i Misty Morning

Body mist ili mirisna vodica za tijelo savršeni je proizvod za nadopunu svake beauty kolekcije, a posebno tijekom ljetnog razdoblja.

Notes of Zagreb, brend mirisa za dom u svojoj kolekciji ima i dvije varijante popularnog body mista – „Before Sunset“ i „Misty Morning“.

Body mist „Before Sunset“ sadrži note ciklame, ljubičice i ambre, a „Misty Morning“ obiluje notama verbena, limuna, rozog papra i sandalovine. Cijena pojedinačnog proizvoda iznosi 185 kuna.

Brand Notes of Zagreb nastao je iz neiscrpne želje za kreativnošću i strasti za dizajnom svojih vlasnika, koja se, osim kvalitete mirisa i originalne ambalaže, očituje i u samom prostoru trgovine.

ponudi branda mogu se pronaći difuzori sa štapićima za kuću, mirisne svijeće od soje s drvenim fitiljem, sprej za prostor, sprej za tkaninu, parfemi za pse i refili za difuzore, te sprejevi za tijelo. 

Osim u predivno uređenoj trgovini Notes of Zagreb u Skalinskoj 2, sav asortiman može se pogledati i kupiti na njihovom web shopu www.notesofzagreb.com.

Darujemo dvije čitateljice!

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #NotesofZagreb
  • Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 16. kolovoza, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnice

Ivana Lapov Dimlić
Josipa Grdović